ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» »Unlabelled » Evrytania Sport ... Κ16: ΕΠΣ Ευρυτανίας-ΕΠΣ Βοιωτίας 0-4

 

Κ16: ΕΠΣ Ευρυτανίας-ΕΠΣ Βοιωτίας 0-4

Πέρασμα και στην κατηγορία Κ16 για τη Βοιωτία, που κατέβαλλε με 0-4 την Ευρυτανία.

Η συνάντηση διεξήχθη την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου, άρχισε στις 15:00 και έγινε στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων (7ος Όμιλος).

H Ευρυτανία του Δημήτρη Τσιγαρίδα σε μια ακόμη αποστολή απέναντι σε δυνατότερη Ένωση έμεινε από νωρίς πίσω στο σκορ, αλλά είχε αξιόμαχη εικόνα για μια ακόμη φορά. Οι γηπεδούχοι έμειναν χωρίς βαθμό μετά από δυο ματς, έχοντας στόχο να παρουσιάζουν κάθε εβδομάδα ανταγωνιστικό πρόσωπο και να βελτιώνονται.

Η Βοιωτία του Μάνθου Χατζηνικολίδη έφτασε στο πρώτο της θετικό αποτέλεσμα μετά την εντός έδρας ήττα από την Εύβοια. Πέτυχε δυο γκολ σε κάθε ημίχρονο και έμεινε «ζωντανή» στην υπόθεση-πρόκριση στην επόμενη φάση. Ο Παναγιώτης Τσαπρούνης ήταν σκόρερ δυο από των τεσσάρων γκολ.

Οι δυο ΕΠΣ συνεχίζουν τις υποχρεώσεις τους για την 3η αγωνιστική την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου και με τα ματς ΕΠΣ Εύβοιας-ΕΠΣ Ευρυτανίας και ΕΠΣ Ευρυτανίας-ΕΠΣ Φθιώτιδας.

 

Προεδρική παρουσία

Ο Γιώργος Παπαντζίμας, Πρόεδρος της ΕΠΣ Ευρυτανίας έδωσε για μια ακόμη φορά το «παρών», όπως φυσικά και ο Πρόεδρος της επιτροπής μικτών ομάδων Δημήτρης Αθανασόπουλος. Ο Διονύσης Βονόρτας επίσης μέλος της ίδιας επιτροπής και επί σειρά ετών διοικητικό στέλεχος της ΕΠΣ Ευρυτανίας βρέθηκε στο γήπεδο και ήταν κοντά στις μικτές για μια ακόμη φορά.

 



Αγρινιώτικη 3αδα

Το παιχνίδι σφύριξε διαιτητική 3αδα από την Αιτωλοακαρνανία.

 

Έφυγε με νίκες

Η Βοιωτία μετά τη νίκη στο παιχνίδι Κ14 επικράτησε και σε αυτό των κάτω των 16.

 

ΧατζηνικολίδηςΧ2


 

Τις ενωσιακές ομάδες της ΕΠΣ Βοιωτίας καθοδηγεί ο Μάνθος Χατζηνικολίδης. Η ΕΠΣΒ στην πρεμιέρα της ηττήθηκε με 1-2 από την Εύβοια.

 

Ποδοσφαιριστής και από ΑΠΟΚ

Στην μικτή Κ16 της ΕΠΣ Ευρυτανίας συμμετέχει και ποδοσφαιριστής από το Βελούχι. Πρόκειται για τον Κώστα Καψάλη. Οι υπόλοιποι ανήκουν σε: Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002, Άγραφα, ΠΑΟΚ και Αίολο.

 

Οι σκόρερ των νικητών

Η ομάδα της Βοιωτίας πέτυχε δυο γκολ σε κάθε μέρος. Στο 12΄ ο Βασίλης-Φιλοκτήτης Μικελής και στο 26΄ ο Παναγιώτης-Βαγγέλης Τσαπρούνης «έγραψαν» το 0-1 και 0-2 αντίστοιχα. Στην επανάληψη ο Τσαπρούνης, που είχε σκοράρει και απέναντι στην Εύβοια πέτυχε το 0-3 στο 59΄, για να διαμορφώσει το τελικό 0-4 ο Παναγιώτης Ευσταθίου στο 83ο λεπτό.

 



Συνθέσεις Ομάδων

Ευρυτανία (Δημήτρης Τσιγαρίδας): Δρίβας, Καλύβας, Λιάγκος, Κεχριμπάρης, Τριανταφυλλόπουλος, Μπαρμπούτης, Ράικος, Γενιτσαρόπουλος, Λαμπαδάρης, Μούτσελος, Παπαϊωάννου

Συμμετείχαν και οι: Δροσίνης, Ζωχάκης, Ντούζα, Καψάλης

 

Βοιωτία (Μάνθος Χατζηνικολίδης): Κουτσοβασίλης, Ντάμκας, Λαμπρόπουλος, Κοροβέσης, Κατσέλης, Μπαλόκας, Μικελής, Ραχούτης, Τζουβάρας, Ντόκα, Τσαπρούνης

Συμμετείχαν και οι: Ξυνός, Ευσταθίου, Γιοβάνος, Νίκας, Ψιλόπουλος, Στάμου, Χριστοδούλου, Τσίπης, Τζαβέλας

 

Διαιτητής: Δημήτριος Γκιάφης (ΣΔΠ Αιτωλοακαρνανίας)

1η Βοηθός: Μαρία-Ελένη Κοσυφαρίνη (ΣΔΠ Αιτωλοακαρνανίας)

2ος Βοηθός: Θεόδωρος Μπελέσης (ΣΔΠ Αιτωλοακαρνανίας)

 


















Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κολλημένος, Φωτογραφίες: Γιάννης Βονόρτας

Evrytania Sport 

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply