ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» »Unlabelled » Evrytania Sport Κ14: ΕΠΣ Ευρυτανίας-ΕΠΣ Βοιωτίας 0-5

 












Με 0-5 νίκησε στον αγώνα κάτω των 14 η Βοιωτία την γηπεδούχο Ευρυτανία.

Η συνάντηση διεξήχθη την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου και ώρα 12 στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου. Ήταν στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Κ14 (7ος Όμιλος).

Η Ευρυτανία του Δημήτρη Αντωνίου στο πρώτο της εντός έδρας παιχνίδι πάλεψε ξανά, με τους μικρούς ποδοσφαιριστές της να αποκομίζουν επιπλέον παραστάσεις στο ξεκίνημα της καριέρας τους. Τα παιδιά προσπάθησαν κυρίως στο αμυντικό κομμάτι, περιορίζοντας στο μέτρο του εφικτού τον αντίπαλο τους. Το Ευρυτανικό συγκρότημα γνώρισε τη 2η του ήττα σε ισάριθμα ματς.

Η Βοιωτία του Μάνθου Χατζηνικολίδη πέρασε νικηφόρα από το Καρπενήσι, επικρατώντας με ευρύ σκορ και έχοντας προηγηθεί με 0-2 από το πρώτο κιόλας ημίχρονο. Οι «πορτοκαλί» διπλασίασαν τις νίκες τους και βρίσκονται μόνοι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 6 πόντους. Δυο τέρματα σημείωσε ο Ξενοφών Πέρρας.

Ο πρώτος γύρος ολοκληρώνεται στις 31 Ιανουαρίου. Η Ευρυτανία θα παίξει εκτός έδρας με την Εύβοια, ενώ η Βοιωτία αντιμετωπίζει και αυτή μακριά από την έδρα της την Φθιώτιδα.

 

2/2

Η Βοιωτία είχε επικρατήσει και στην πρεμιέρα με 3-1 (Σιδηράς 2, Κράλλης) της Εύβοιας, σημειώνοντας το 2 στα 2. Θα διεκδικήσει με Φθιώτιδα και Εύβοια την πρωτιά. Tο ματς Φθιώτιδα-Εύβοια έληξε με 0-0.

 

Μαχητική η Ευρυτανία

Το συγκρότημα του Δημήτρη Αντωνίου προσπάθησε για το καλύτερο δυνατό απέναντι σε μια πολύ ισχυρή ΕΠΣ. Μέχρι το 26΄ το σκορ ήταν 0-0.

 

Νέο δελτίο

Ο Θοδωρής Βρέκος, γεννηθείς το 2011 είναι νέος ποδοσφαιριστής της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002 και της ΕΠΣΕ.

 

Οι σκόρερ των νικητών

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 0-2 στο α΄ μέρος με γκολ των: Ξενοφώντα Πέρρα στο 26΄ και Τριαντάφυλλου Παναγή στο 28΄. Στην επανάληψη ο Ξενοφών Πέρρας με το δεύτερο προσωπικό του γκολ «έγραψε» στο 54΄ το 0-3. Ο Χριστόφορος Σιδηράς στο 58΄ και ο Παναγιώτης Βαρσάμης στο 63΄ έκαναν το 0-4 και 0-5 αντίστοιχα.

 

Κίτρινες Κάρτες

Μαδής

 

Συνθέσεις Ομάδων

Ευρυτανία (Δημήτρης Αντωνίου): Κουτρομάνος, Λάππας, Τριανταφύλλου Γ., Τριανταφύλλου Π., Μπούκας, Τσουκαλάς, Πόλου, Μπόνιας, Τσιλίκας, Τριανταφυλλόπουλος, Παπαδοκωστόπουλος (Τσάρας, Κουκλάρας, Κεχριμπάρης, Κοπάνης, Βρέκος)

 

Βοιωτία (Μάνθος Χατζηνικολίδης): Λιάκος, Λάμπρου, Καράνταης, Μελίδης, Μαδής, Γκίκας, Πέρρας, Τσίπης, Σιδηράς, Βυλλιώτης, Παναγής (Νησιώτης, Στοιχειός, Ζέρβας, Καντάς, Καλλής, Ταρούσι, Μπότσης, Βαρσάμης, Στοιχειός)

 

Διαιτητής: Δημήτριος Γκιάφης (ΣΔΠ Αιτωλοακαρνανίας)

1η Βοηθός: Μαρία-Ελένη Κοσυφαρίνη (ΣΔΠ Αιτωλοακαρνανίας)

2ος Βοηθός: Θεόδωρος Μπελέσης (ΣΔΠ Αιτωλοακαρνανίας)

 

















Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κολλημένος, Φωτογραφίες: Γιάννης Βονόρτας

                                                            Evryania Sport            

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply