ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» »Unlabelled » Α.Ο ΕΛΛΟΠΙΑΚΟΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Δ.Σ

 

Από τότε που ανακαλύφθηκε η Αμερικανική ήπειρος πριν 600 περίπου χρόνια, εκατομμύρια ανθρώπων από τον υπόλοιπο κόσμο πάτησαν το πόδι τους στην Αμερική.
Όμως όλοι θυμούνται μόνο τον πρώτο τον Χριστόφορο Κολόμβο και κανένας τον δεύτερο μέσα στα τόσα εκατομμύρια κόσμου και περισσότερο δε τον τρίτο ή τον τέταρτο κτλ.
Σήμερα στο τέλος του πρωταθλήματος 21-22 της Α΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Βοιωτίας υπήρξε ο πρώτος.
Ο Κυπάρισσος Αντίκυρας, στον οποίο η ομάδα μας απευθύνει τα θερμά συγχαρητήρια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την ευχή να κάνει πράξη την εκπροσώπηση της Βοιωτίας με άλλη μια ομάδα στην Γ΄ Εθνική.
Βρεθήκαμε τρεις φορές αντίπαλοι με τον πρωταθλητή.
Δύο για το πρωτάθλημα και μια για το κύπελλο με την ομάδα μας να κερδίζει τις 2 από αυτές τις συναντήσεις. Αυτό που μας τιμά δεν είναι όμως οι νίκες, αλλά το ότι μας αντιμετώπισαν ως ισότιμο αντίπαλο και συνδιεκδικητή των τίτλων.
Πιστεύουμε ότι ήμασταν οι μοναδικές ομάδες που είχαμε πιστέψει και οργανωθεί στην πράξη για την διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Οι επτά βαθμοί της διαφοράς αποστομώνουν ακόμα και τον πιο καχύποπτο και καθιστούν πεντακάθαρη την κατάκτηση της πρώτης θέσης.
Κατακτήσαμε επάξια την 3η θέση για πρώτη φορά στην ιστορία μας και όσο μας αφορά πιστεύουμε ότι τιμήσαμε για άλλη μια φορά με την παρουσία μας το Βοιωτικό ποδόσφαιρο.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους τεχνικούς και τους παίκτες μας που παρουσίασαν μια αξιοπρεπή και αξιόμαχη ομάδα μέσα από τόσες δυσκολίες και άνισες μάχες και κινηθήκαμε όλοι μαζί στα πλαίσια του αθλητικού πολιτισμού και σαν μια πραγματική οικογένεια, με τις χαρές, τις λύπες, τους πανηγυρισμούς και τις κατήφειες.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους του μόχθου που με την παρουσία τους και το 5ευρο από το υστέρημά τους βρίσκονται δίπλα μας.
Συγχαρητήρια
σε όλες τς υπόλοιπες ομάδες που αγωνιστήκαμε μαζί και έδωσαν από το δικό τους μετερίζι την δική τους μάχη ασχέτως της θέσης που κατέκτησαν.
Ένα
μπράβο
στην ΕΠΣ Βοιωτίας που αν και λιτό, διοργάνωσε ένα δυνατό και καθαρό πρωτάθλημα, μέσα από τις μεγάλες δυσκολίες της πανδημίας και των καιρικών συνθηκών.
Ευχαριστούμε για την συνεργασία όλους τους διαιτητές της Βοιωτίας, παρ όλη την σχετική πικρία που διατηρούμε, γιατί αναγνωρίζουμε πως προέχει και ο ανθρώπινος παράγοντας με τα ακούσια λάθη του.
Στην απογραφή του 2021 μετά βίας περάσαμε τους 300 κατοίκους στην Ελλοπία. Η 17χρονη αδιάλειπτη προσπάθειά μας στην συνολική 46χρονη πορεία μας, είναι σκληρή και επίπονη. Επιβιώνουμε γιατί έχουμε θέληση και πείσμα.
Από την τελευταία θέση στην Β΄κατηγορία μέχρι και πρωταγωνιστές στην Α΄ όταν οι συνθήκες το ευνοούν και το επιτρέπουν. Ξέρουμε να αξιολογούμε τις δυνάμεις μας και να κινούμαστε ανάλογα.
Έχουμε δημιουργήσει ισχυρές βάσεις που από σήμερα κιόλας είμαστε πανέτοιμοι να σχεδιάσουμε την επόμενη χρονιά και να σταθούμε για άλλη μια φορά αξιόπιστοι απέναντι στις δεσμεύσεις που αναλαμβάνουμε, στηριζόμενοι στα μέλη της Διοίκησης, στους απλούς ανθρώπους τους χωριού μας, στους επαγγελματίες και στους κοινωνικούς εταίρους.
Έχοντας πάνω από όλα την υγεία μας, είμαστε ήδη έτοιμοι να πρωταγωνιστήσουμε και την επόμενη χρονιά.
Κλείνοντας απευθύνουμε τις θερμότερες ευχές για την άνοδο στην Superleague του Levadiakos F.C, την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ ΄ Εθνικής από τον Α.Ο.ΥΠΑΤΟΥ και την παραμονή στην κατηγορία του Π.Ο Αμβρυσσεας Διστομου F.C.
Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ του Α.Ο ΕΛΛΟΠΙΑΚΟΥ



«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply