ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» » Στο Ρετιρε της Super League 2 o Λεβαδειακος 1-0 την Καλλιθεα στην Καισαριανη





Στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα ανέβηκε ο Λεβαδειακός, ο οποίος επικράτησε με 1-0 στο εκτός έδρας ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής της Betsson Super League 2.

Τέλος στο αήττητο σερί το οποίο είχε η Καλλιθέα στο πρωτάθλημα έβαλε ο Λεβαδειακός, ο οποίος πέτυχε στο «Μιχάλης Κρητικόπουλος» την πρώτη του φετινή εκτός έδρας νίκη. Το συγκρότημα του Γιάννη Ταουσιάνη μπήκε καλύτερα στο πρώτο μέρος και σε δύο περιπτώσεις έφτασε κοντά στο να ανοίξει το σκορ.

Αρχικά στο 1΄ με την κεφαλιά του Μύγα να καταλήγει άουτ και εν συνεχεία στο 7΄ με το σουτ του Μουτίνιο να αποκρούεται σε κόρνερ από τον Στρέζο. Με το πέρας της ώρας οι Βοιωτοί ενέτειναν την πίεση τους στα καρέ της Καλλιθέας, προκειμένου να φτάσουν στο γκολ. Στο 31΄ οι φιλοξενούμενοι είχαν μια ακόμα καλή στιγμή στο παιχνίδι, με το σουτ του Μουτίνιο να αποκρούεται σε κόρνερ από τον τερματοφύλακας της ομάδας του Λεωνίδα Βόκολου.

Στο διάστημα που ακολούθησε ο Λεβαδειακός συνέχισε να είναι αυτός που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς όμως να μπορεί να την μετουσιώσει σε κάποιο γκολ, με συνέπεια το στείρο 0-0 να διατηρηθεί ως έχει μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 46΄ η Καλλιθέα είχε την πρώτη της καλή ευκαιρία στο ματς με τον Κονέ να μπαίνει στην περιοχή του Λεβαδειακού, τον Στογιάνοβιτς όμως να διώχνει με τα πόδια προτού αυτός γίνει επικίνδυνος.

Από το 50΄ κι έπειτα ο Λεβαδειακός ξαναπήρε τα ηνία του αγώνα και σε τρεις περιπτώσεις έφτασε μια ανάσα από το 0-1… Ότι δεν κατάφεραν οι παίκτες του Γιάννη Ταουσιάνη να πετύχουν στις τρεις αυτές περιπτώσεις με τον Στρέζο να λέει «όχι» στις προσπάθειες των Νίλι, Νίκα και Μεχία, το πέτυχαν στο 68΄ με την κεφαλιά του Δούμτσιου να καταλήγει στα δίχτυα. Έπειτα από το γκολ που πέτυχε ο Λεβαδειακός είχε δύο καλές ευκαιρίες, προκειμένου να κάνει το 0-2.

Αρχικά στο 70΄ με το σουτ του Νίλι να σταματά στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Στρέζου και εν συνεχεία στο 81΄ με την κεφαλιά του Τζημόπουλου να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων. Στο διάστημα που ακολούθησε δεν άλλαξε κάτι στο σκορ, το οποίο και διατηρήθηκε ως είχε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. 

Βαθμολογία

1.Λεβαδειακός 14      
                   
2.ΑΕΚ Β΄ 13         

3.Ρόδος 12               

4.Καλλιθέα 12    

5.Αιγάλεω 10            

6.Κηφισιά 10 

7.Εργοτέλης 10       

8.Χανιά 8              

9.Διαγόρας 8                   

10.Καλαμάτα 6                   

11.Ηρόδοτος 5 

12.Επισκοπή 4                  

13.Καραϊσκάκης 4

14.Παναθηναϊκός Β΄ 4

15.Αστέρας Βλαχιώτη 4          

16.ΟΦ Ιεράπετρας 2

17.Ζάκυνθος 0

Πηγη ... Sport fm .gr




«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply