ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» »Unlabelled » Α.Σ Αρης Θηβας Ξεκινησε η Πρωταγωνιστικη Πορεια


ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΘΗΒΑΣ '' ΑΝΔΡΕΑΣ , ΕΡΡΙΚΟΣ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ''
Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017


Πραγματοποιήθηκε  μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας και ενθουσιασμού η πρώτη συνάντηση τής  έναρξης τής Προετοιμασίας τού Ιστορικού Α.Σ. ΑΡΗ τής Θήβας , πού φέτος στην Α ' ΕΣΚΑΣΕ , θεωρείται από τα Μεγάλα Φαβορί για την κατάκτηση τού Πρωταθλήματος και την Άνοδο
 στην Γ ' Εθνική Κατηγορία Μπάσκετ Ανδρων
Το Παρόν έδωσαν όλοι οι Αθλητές τής Ανδρικής Ομάδας 
ο Προπονητής κ. Χρήστος Χρήστου οι Συνεργάτες του ( κ.κ. Δημήτρης Τσάλεζας , Βασίλης Τζαβίδας , Γιάννης Ταμπούκας ο οποίος είναι Προπονητής των Ακαδημιών και των Γυναικείων Τμημάτων , και ο Φυσιοθεραπευτής Βασίλης Χρήστου )  και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο με επικεφαλής τον Πρόεδρο του κ. Γιώργο Ματσαγγούρα .
Στους Μπασκετμπολίστες τού Συλλόγου μίλησαν ,  ο Προπονητής κ. Χρήστος Χρήστου , ο Πρόεδρος κ. Γιώργος Ματσαγγούρας και όλα τα Μέλη τού Διοικητικού Συμβουλίου.
Η Προετοιμασία άρχισε από τον Στίβο τού Δημοτικού Σταδίου Θήβας όπου οι Αθλητές τού κ. Χρήστου έκαναν αρκετούς γύρους .... για προθέρμανση !!! και τις επόμενες ημέρες έπεται θερμή Προπονητική συνέχεια , αφού όλη η Αθλητική Οικογένεια τού φετινού Α.Σ. ΑΡΗ τής Θήβας , ζει και αναπνέει με την Άνοδο τής Ομάδας στην Γ ' Εθνική Κατηγορία μέσα από τούς ... Αγωνιστικούς Χώρους .
Ρεπορταζ .. Δημητρης Σοβατζης 
ΒΟΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ


Πηγη ... ΒΟΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ 

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply