ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» »Unlabelled » Πιανει Δουλεια η Επιτροπη Γ' Εθνικης Συγκροτουνται οι Ομιλοι

Για αύριο Τετάρτη (30/8) στα γραφεία της ΕΠΟ είναι προγραμματισμένο ο νέος πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βαγγέλης Γραμμένος να ανακοινώσει την σύνθεση της Επιτροπής Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής, η οποία στη συνέχεια θα πιάσει δουλειά για να συγκροτηθούν και οι Όμιλοι.
Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου, Σταύρος Ψαρρόπουλος, προορίζεται κατά πληροφορίες, για πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής.
Τώρα, για την έναρξη του πρωταθλήματος, υπάρχουν κάποιες ανεπίσημες πληροφορίες, περί μετάθεσης της, ή για τις 24 Σεπτεμβρίου ή για 1 Οκτωβρίου. Δηλαδή, μια ή δυο εβδομάδες μετά την ως τώρα ανακοινωθείσα επίσημη ημερομηνία της 17ης Σεπτεμβρίου.
Οσο αφορά τώρα την συγκρότηση των ομίλων, ολα είναι ανοικτά.
Υπάρχει σενάριο που θέλει τις ομάδες Ηλείας (3), Αχαϊας (2), Μεσσηνίας (2), Λακωνίας (1), Ζακύνθου (1), Κεφαλλονιάς (1) να είναι σε εναν όμιλο. Σε αυτό το σενάριο τι γίνεται με τις 2 της Αρκαδίας και τις 3 της Αργολίδας; Αν πάνε οι 2 της Αρκαδίας γίνονται 12.
Ενα άλλο σενάριο θέλει τις 3 της Αργολίδας και τις 3 της Κορινθίας να είναι σε όμιλο με την 1 της Δυτικής Αττικής (Ασπρόπυργος), τις 2 της Εύβοιας (Χαλκίδα, Ταμυναϊκός Αλιβερίου), τις 2 της Βοιωτίας (Θήβα, Δίστομο), τις 2 της Λέσβου (Αιολικός, Διαγόρας Α.Παρασκευής). Ετσι γίνονται 13 οι ομάδες.
Το πιο λογικό είναι οι 3 της Αργολίδας, οι 2 της Αρκαδίας, η 1 της Λακωνίας, οι 2 της Μεσσηνίας, οι 3 της Ηλείας και Ζάκυνθος, Παλληξουριακός να συγκροτήσουν εναν όμιλο. Ετσι γίνονται πάλι 13. Αυτός είναι και ο πιο δύσκολος όμιλος για τις ομάδες της Αργολίδας.
Πηγη ... Sport Αργοναυπλια

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply