ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» » Μπασκετ ...Αποστολης Αναστασιου '' ο Καδμος Θηβας Ανηκει στη Nasional League 2 ''

 Ο προπονητής του Κάδμου, Αποστόλης Αναστασίου, «φιλοξενήθηκε» στην εκπομπή «Πριν τα τζαμπόλ» του EOK WebRadio με την Αθηνά Πατρινού και τον Ραφαήλ Αλαγά. Αναλυτικά είπε:Για την όλη πορεία της ομάδας ανά τα χρόνια, μέχρι τη φετινή άνοδο στη National League 2: «Έχει γίνει μια προσπάθεια σε αυτήν την ομάδα τα τελευταία 10 χρόνια. Είμαι περίπου 12-13 συνεχόμενα χρόνια σαν προπονητής στην ομάδα, όπου κάναμε μια προσπάθεια την οποία είχε φέρει ξανά την ομάδα σε εθνική κατηγορία το 2014 για 3 συνεχόμενα χρόνια και αποχωρήσαμε οικειοθελώς και πήγαμε στην Β’ ΕΣΚΑΣΕ πάλι οικειοθελώς, βάζοντας τότε πολύ νεαρά παιδιά στο ανδρικό. Εκείνη τη χρονιά παίξαμε με παίδες και έφηβους μόνο. Ουσιαστικά, “χτίσαμε” πάλι από την αρχή την ομάδα και νομίζω ότι κάθε χρονιά ήταν ένα μεγάλο βήμα προς τα πάνω για εμάς. Κάναμε πολύ σημαντικές χρονιές στα παιδικο-εφηβικά, με πάρα πολλές επιτυχίες και πρωταθλήματα, με αποκορύφωμα πριν από 2 χρόνια τη συμμετοχή μας στις 8 καλύτερες ομάδες καταλαμβάνοντας την 6η θέση. Φυσικά ήρθε φέτος και η άνοδος στην National League 2. Πιστεύω ο Κάδμος πρέπει να βρίσκεται και ανήκει σε αυτήν την κατηγορία. Όσοι θυμούνται την ομάδα από πολύ πιο παλιά, έχει κάνει μεγάλες συμμετοχές στην παλιά Β’ Εθνική και Γ’ Εθνική χωρίς να υπάρχει τότε η Α2, κοντέψαμε κάποια στιγμή να ανέβουμε και στην Α1. Είναι μια μπασκετική πόλη η Θήβα και νομίζω αυτή η άνοδος ήρθε βήμα-βήμα και όχι σαν να είμαστε κομήτες από τη μια χρονιά στην άλλη, κάνοντας μόνο μεταγραφές ή οτιδήποτε άλλο συνεπάγεται αυτό».                                 


Για τα σχέδια της επιστροφής στη National League 2: «Αυτό το οποίο εμένα με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο είναι ότι την ομάδα τη διοικούν κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι πραγματικά έχουν πολύ μεγάλη μεθοδικότητα, με πρώτο και καλύτερο τον πρόεδρό μας, τον κύριο Καρανάσιο, ο οποίος δεν κάνει ποτέ βιαστικές κινήσεις. Ούτε τον ενδιαφέρουν οι κινήσεις εντυπωσιασμού. Στήνουμε την ομάδα μαζί, μας βοηθάει μέχρι το σημείο που είναι αυτός υπεύθυνος, όσο το δυνατόν καλύτερα μαζί με τους δύο αντιπροέδρους. Στόχος της ομάδας για εμένα είναι να καταφέρουμε να κρατήσουμε τον βασικό “κορμό” της ομάδας. Υπάρχουν παιδιά που πραγματικά μπορούν να παίξουν στην παραπάνω κατηγορία και να είναι πρωταγωνιστές, υπάρχουν παιδιά που έρχονται από τα κάτω τμήματα της ομάδας, στα οποία πρέπει να δοθεί η ευκαιρία και σε αυτό το επίπεδο να πρωταγωνιστήσουν. Βεβαίως θα ενισχυθούμε. Θα προσπαθήσουμε να ενισχυθούμε σε θέσεις που μας ενδιαφέρουν και να έχουν πάρα πολύ καλό σύνολο και ένα πάρα πολύ καλό κλίμα, όπως είχαμε τα τελευταία χρόνια, τα οποία φέρνουν και τις επιτυχίες».
Για τον Φάνη Κουμπούρα: «Το γεγονός ότι ήρθε ο Φάνης Κουμπούρας στην ομάδα μας μάς έκανε πολύ υπερήφανους. Πέρα από το ότι είναι πάρα πολύ καλός αθλητής, είναι εξαιρετικός χαρακτήρας και είμαι σίγουρος ότι θα γίνει εξαιρετικός προπονητής, με το οποίο ασχολείται από πέρσι. Νομίζω ότι αυτό δείχνει τη σταθερότητα που έχει η ομάδα, να σε επιλέξει έστω και την τελευταία χρονιά παίζοντας μπάσκετ. Να έρθει μαζί σου, να έρθει στα αποδυτήρια σου, να βοηθήσει τους συμπαίκτες του. Μας λύπησε το γεγονός της απόφασης που πήρε μέσα στη χρονιά να πάει προπονητής στον Φιλαθλητικό, αλλά, παρ’ όλα αυτά, ήμασταν πολύ περήφανοι έστω και αυτό το διάστημα ήρθε μαζί μας, μας γνώρισε».

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply