ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» » ο ΑΟ Θηβα απο τις καλυτερες Τεταρτες στα Μπαραζ Ανοδου για τη Γ' Εθνικη

 
Αναμένεται να αναπληρωθούν οι κενές θέσεις στη Γ Εθνική προκειμένου να φτάσουμε στις 72 ομάδες και να χωριστούν σε τέσσερις ομίλους των 18.Αν το διαιτητικό δικαστήριο αποφασίσει την Παρασκευή ότι θα πρέπει να γίνουν τα δύο μπαράζ παραμονής στη Γ’ Εθνική μεταξύ των ομάδων Νίκη Ευκαρπίας-Αστέρας Πετριτή και ΑΕΡ Αφάντου-Προοδευτική, τότε θα προκύψει υποβιβασμός δύο ομάδων στο τοπικό από τα παιχνίδια που έχουν οριστεί για την Κυριακή. 

  • Αλμωπός Αριδαίας και ΟΦ Ιεράπετρας δεν συμμετείχαν πέρσι στη Σούπερ Λιγκ 2 και δεν θα συμμετάσχουν φέτος και στη Γ’ Εθνική οπότε οι κενές θέσεις στη Γ’ Εθνική θα είναι δύο και αν δεν κατεβούν Ολυμπιακός Β και ΠΑΟ Β στη Γ' Εθνική οι κενές θέσεις θα είναι τέσσερις. 
  • Από κει και πέρα αναμένεται και η στάση της Νίκης Ευκαρπίας τι θα κάνει αν νικήσει στο μπαράζ παραμονής.
  • Για να βγουν οι καλύτεροι τέταρτοι των μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική θα πρέπει να βγουν οι αποφάσεις στις ενστάσεις σε βάρος της Θύελλας Ελεούσας και του Ατρόμητου Παλαμά αλλά και στο παιχνίδι που δεν έγινε Μετέωρα Καλαμπάκας-Μαλεσίνα.
  • Αν μηδενιστούν Θύελλα Ελεούσας και Ατρόμητος Παλαμά μένουν τέταρτοι στους ομίλους τους.Σε αυτή την περίπτωση στην πρώτη δυάδα των καλύτερων τέταρτων είναι ΠΟ Μουδανιών και Απόλλων Αγ. Ιωάννη με τρίτη την Θήβα.
  • Καλύτερος τέταρτος θα είναι ο Αρης Πηγών εκτός αν χάσει ο Αιγέας Πλωμαρίου από τον Φοίβο Κρεμαστής. Οπότε καλύτερος τέταρτος των μπαράζ ανόδου θα είναι ο Αιγέας Πλωμαρίου.
  • Εν αναμονή πλέον της απόφασης του διαιτητικού δικαστηρίου, των αποφάσεων για τις ενστάσεις, του παιχνιδιού Φοίβος-Αιγέας, τη στάση της Νίκης Ευκαρπίας (αν γίνουν τα μπαράζ και αν νικήσει), της ανακοίνωσης περί αναπλήρωσης ομάδων στη Γ' Εθνική.
Πηγη ... Metrosport.gr


«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply