ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» » Νεο Διοικητικο Συμβουλιο ο Πανγεωργικος Βοιωτιας Προεδρος ο Νικος Μαρκετης




 Την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024, στα γραφεία του Συλλόγου, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση των νεοεκλεγέντων μελών του Δ.Σ. και ακολούθησε η συγκρότησή τους σε σώμα.

Το νέο Δ.Σ. λοιπόν της ομάδας μας, έχει ως εξής:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ν. ΜΑΡΚΕΤΗΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ν. ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗΣ
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Δ. ΚΙΟΥΣΗΣ
ΕΙΔ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΜΑΡ. ΝΤΑΛΙΑΝΗ
ΤΑΜΙΑΣ: ΠΑΝ. ΜΑΓΚΟΥΦΗΣ
ΓΕΝ. ΑΡΧΗΓΟΣ: Λ. ΚΟΥΤΣΑΜΠΑΣΗΣ
ΕΦΟΡΟΣ: Β. ΛΙΚΕΡΗΣ
ΜΕΛΟΣ: Ι. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ
ΜΕΛΟΣ: ΣΤ. ΚΟΛΟΒΟΣ
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ: Γ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, Γ. ΝΤΑΛΙΑΝΗΣ, Ι. ΑΙΣΩΠΟΣ
ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ: Β. ΚΑΤΗΣ, Ι. ΤΟΠΟΛΙΑΤΗΣ, Ν. ΔΗΜΟΥ
Χαιρετισμός Νέου Συμβουλίου:
Αγαπητά μέλη και φίλοι της Α.Ε. Πανγεωργικός
Με μεγάλη τιμή και αίσθημα ευθύνης αναλαμβάνουμε σήμερα τα καθήκοντα του Διοικητικού Συμβουλίου του αθλητικού μας συλλόγου. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλα τα μέλη που μας εμπιστεύτηκαν και μας έδωσαν τη δυνατότητα να υπηρετήσουμε τον σύλλογο από αυτήν τη σημαντική θέση.
Η εμπιστοσύνη σας μας γεμίζει με αποφασιστικότητα και δέσμευση να εργαστούμε σκληρά για την προαγωγή των αξιών και των στόχων του συλλόγου μας.
Με την ενεργή συμμετοχή και υποστήριξή σας, είμαστε πεπεισμένοι ότι θα μπορέσουμε να επιτύχουμε σημαντικές επιτυχίες και να προάγουμε το αθλητικό πνεύμα και την ενότητα.
Οι προκλήσεις που μας περιμένουν είναι πολλές, αλλά με τη συλλογική προσπάθεια και το πάθος όλων μας, είμαστε σίγουροι ότι θα καταφέρουμε να υπερβούμε κάθε εμπόδιο. Προτεραιότητά μας είναι να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον που θα ενθαρρύνει την αθλητική αριστεία, τη συμμετοχή και την ευημερία όλων των μελών μας.
Εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας προς όλα τα μέλη για την υποστήριξη και τη συνεργασία τους. Ανυπομονούμε να δουλέψουμε μαζί σας και να επιτύχουμε μεγάλες νίκες, όχι μόνο στους αγωνιστικούς χώρους αλλά και στην καθημερινότητά μας.
Κλείνοντας, θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε το απερχόμενο Δ.Σ., το οποίο εν μέσω δύσκολων συγκυριών, κατόρθωσε να διατηρήσει την ομάδα ζωντανή, με τρία ενεργά τμήματα, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα την οικονομική της αυτοτέλεια.
Με εκτίμηση, εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Α.Ε. Πανγεωργικός
Νικόλαος Μαρκέτης
Πρόεδρος

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply