ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» » '' Zευξεια Θηβας 2024 '' Κυριακη 7 Απριλιου Οργανωση ... Διας Αθηνων , Ηρακλης Θηβας , ΣΔΥΜ Θηβας


Ο Όμιλος Διαχρονικών Αθλητών Στίβου Αθηνών ( Ο ΔΙ.Α.Σ ) με την υποστήριξη του ΔΗΜΟΥ ΘΗΒΑΙΩΝ τον ΓΑΣ.ΗΡΑΚΛΗ Θήβας , τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας & Μαραθωνοδρόμων Θήβας ( Σ.Δ.Υ.Μ ) υπό την αιγίδα της Ο.Ε.Β.Α.Σ και με ενημέρωση της τοπικής Ε.Α.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ διοργανώνει τα ΖΕΥΞΕΙΑ-ΘΗΒΑΣ 2024 στο δημοτικό στάδιο της Θήβας την Κυριακή 7 Απριλίου 2024 και ώρα έναρξης 4μ.μ .

Η 7η διοργάνωση ΖΕΥΞΕΙΑ θα έχει νέα στοιχεία στο πρόγραμμά της όπως την μικτή σκυταλοδρομία 2*1500 βάδην , το ομαδικό 3 αθλητών στα 3.000 μέτρα βάδην , το ομαδικό 1+1 άνδρας – γυναίκα στα 5 & 10.000 μέτρα και το ομαδικό 3 αθλητών ( όχι μεικτό) στα 10.000 μέτρα .

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ θα γίνει το ομαδικό 5αθλο με τα αγωνίσματα του 5αθλου( 200 μ – δισκοβολία – μήκος – ακοντισμός & 1500μ.)με 5 διαφορετικούς αθλητές ανά κάθε αγώνισμα , οι αθλητές θα πρέπει να ανήκουν σε ένα συγκεκριμένο σύλλογο είτε βετεράνων είτε του ΣΕΓΑΣ.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι αθλητές-τριες με δελτίο ΣΕΓΑΣ , με δελτίο ΟΕΒΑΣ , σύλλογοι δρομέων που ανήκουν στο δρομικό κίνημα όπως επίσης και ανεξάρτητοι που δεν έχουν κανένα δελτίο σε οποιοδήποτε αθλητικό σύλλογο 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply