ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» » Φ.Ε.Ο ΘΗΒΑΣ Τμημα badminton 4 Χρυσά μετάλλια και 2 αργυρά Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U.13 Nότου


Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U.13 Nότου

Με 4 Χρυσά μετάλλια και 2 αργυρά γύρισαν οι 2 αθλητές και οι 2 αθλήτριες του Φ. Ε. Ο. ΘΗΒΑΣ από τα Γλυκά Νερά όπου διεξήχθει το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Νοτίου U-13 την Κυριακή 11 Ιουνίου 2023.

Η αθλήτρια του Φ. Ε. Ο. Θ. ΤΕΣΣΗ ΣΤΕΛΛΑ αν και μικρότερης κατηγορίας (U-11) κατάφερε και πήρε δυο Χρυσά Πανελλήνια μετάλλια στο Απλό και στο Διπλό κοριτσιών. Η ΚΙΟΥΣΗ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ κατέκτησε την δεύτερη θέση στο Απλό κοριτσιών φέρνοντας στην πόλη μας άλλο ένα Πανελλήνιο μετάλλιο.

Στο Διπλό Αγοριών οι αθλητές μας ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ και ΒΑΓΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ κατέκτησαν την πρώτη θέση και ο ΜΕΓΆΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ κατέκτησε την δεύτερη θέση στο Απλό αγοριών παίζοντας τον τελικό αρκετά κουρασμένος από τον προηγούμενο αγώνα.

Καλή εμφάνιση με πολλά υποσχόμενα για το μέλλον απο τον μικρό αθλητή μας (U-11) ΠΕΛΩΝΗ ΒΑΣΙΛΗ που αγωνίστηκε στο απλό και στο μικτό με συμπαίκτρια την ΚΙΟΥΣΗ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ μη καταφέρνοντας να μπουν στην τετράδα.

Πολλά Συγχαρητήρια στους μικρούς μας αθλητές και στις μικρές μας αθλήτριες, στον προπονητή τους κ. Ζαχοπουλο Μπάμπη αλλά και στους γονείς οι οποίοι στηρίζουν τα παιδιά τους ώστε να φέρνουν στην πόλη μας αυτά τα αποτελέσματα!!

#ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ_ΜΕ_ΤΟ_ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ_

#ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ_U_11_ΑΡΧΕΣ_ΙΟΥΛΙΟΥ_

ΚΑΙ_

#ΤΗΝ_ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ_ΤΗΣ_ΑΘΛΗΤΡΙΑΣ_ΜΑΣ_#ΤΕΣΣΗ_ΣΤΕΛΛΑΣ_

Η_ΟΠΟΙΑ ΘΑ_ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ_ΜΕ_ΤΑ_ΧΡΩΜΑΤΑ_ΤΗΣ_ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply