ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» » Θηβα Μoschopodi Trail 2023 Σαββατο 22 & Κυριακη 23 Απριλιου


                                                    Moschopodi Trail 2023

Το Moschopodi Trail διανύοντας την 3η διοργάνωση προετοιμάζεται για να σας υποδεχθεί στην καρδιά της άνοιξης, στις 22-23 Απριλίου 2023.

Την άνοιξη το δάσος Μοσχοποδίου κατακλύζεται από χρώματα και αρώματα που μαγεύουν τον κάθε επισκέπτη αλλάζοντας του έστω και λίγο την διάθεση του προς το καλύτερο. Αυτό θα προσπαθήσουμε και εμείς ως Οργανωτική Επιτροπή, στο διήμερο του festival αγώνων βουνού στο δάσος μας ,να σας σας προσφέρουμε μια πανδαισία αθλημάτων ,χρωμάτων και συναισθημάτων .

Στις 22 και 23 Απριλίου το Μοσχοπόδι θα γεμίσει με παλμό , αγωνιστική διάθεση και δράσεις για μικρούς και μεγάλους. Παράλληλα με τo αγωνιστικό πρόγραμμα θα πραγματοποιηθούν και αρκετές δράσεις όπως παιδικοί αγώνες, kids athletics ,χώρος δημιουργικής απασχόλησης παιδιών ,τοπικά έθιμα με χορό και μουσική και μια συναυλία ανεβάζοντας τον πήχη των φετινών των εκδηλώσεων του Moschopodi Trail 2023.

Η Expo της διοργάνωσης θα έχει πολλούς εκθέτες που θα μας παρουσιάζουν νέα προϊόντα τα οποία οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να τα δουν και να τα δοκιμάσουν.

Η φετινή διοργάνωση θα περιλαμβάνει
• Αγώνα ορεινής ποδηλασίας 30km(cross country)
• Αγώνες ορεινού τρεξίματος 21km & 10km
• Πεζοπορίες 10km & 5km(αρχάριους-οικογένειες)
• Παιδικός αγώνας ορεινού τρεξίματος 1km

Η ιστοσελίδα της διοργάνωσης είναι www.moschopodiexperience.eu και του Συλλόγου Χιονοδρόμων Ορειβατών Ποδηλατών Θήβας (ΣΧΟΠ Θήβας) www.sxopthivas.com

Σύντομα θα ενημερωθείτε για την ημερομηνία έναρξης εγγραφών, το πακέτο των παροχών για τους συμμετέχοντες, πληροφορίες για τους εθελοντές, την expo και για την αναλυτική προκήρυξη και πρόγραμμα των αγώνων.

ΣΧΟΠ Θήβας & Οργανωτική επιτροπή Moschopodi Trail
Θέατρο Μοσχοποδίου Θήβας
2262022420-6977204329-6974498164-6983147931
Email sxopthivas@gmail.com hello@moschopodiexperience.eu

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply