ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» »Unlabelled » Νεο Διοικητικο Συμβουλιο ο Σ.Χ.Ο.Π Θηβας

 ΣΧΟΠ ΘΗΒΑΣ

Ο Σύλλογος Χιονοδρόμων Ορειβατών Ποδηλατών Θήβας (ΣΧΟΠ.ΘΗΒΑΣ),
ιδρύθηκε το 2007 από μιά ομάδα και αποφασισμένων ανθρώπων, που πίστευαν στην ανάγκη ανάπτυξης μιάς αρμονικής σχέσης ανάμεσα στον άνθρωπο, το βουνό και την φύση.
Από τότε πέρασαν κάποια χρόνια, χρόνια προσπάθειας και κόπων, χρόνια με χαρές και επιτυχίες, χρόνια με απογοητεύσεις και πείσμα. Πολλοί πέρασαν την πόρτα του συλλόγου και έγιναν σταθεροί φίλοι μας, γίναμε μια παρέα με κοινά όνειρα, κοινούς αγώνες και κοινές χαρές.Όλα αυτά τα χρόνια προσπαθήσαμε και κάναμε κάποια πράγματα σε προσωπικό και σε συλλογικό επίπεδο, τόσα που μας γεμίζουν ενθουσιασμό και πίστη ότι μπορούμε να πετύχουμε ακόμη περισσότερα.Στο κέντρο των σκέψεων και επιθυμιών μας, βρίσκεται πάντα η επιθυμία να βοηθήσουμε, να υποστηρίξουμε και να εκπαιδεύσουμε, όλους εκείνους που επιθυμούν να γνωρίσουν την ορεινή φύση και τους ανθρώπους της.Βασική φιλοσοφία του Σχοπ.Θήβας είναι η ανάπτυξη της πεζοπορίας της ορειβασίας, του ορεινού τουρισμού,της χιονοδρομίας,της ποδηλασίας και η προστασία του ορεινού περιβάλλοντος της χώρας μας. Οι έννοιες και οι ιδέες της αειφόρου ανάπτυξης ταιριάζουν περισσότερο στο βουνό και εκφράζουν απόλυτα τους ανθρώπους του.
Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε πως ολοκληρώθηκαν με επιτυχία την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022 οι αρχαιρεσίες για την εκλογή του Νέου Επταμελές Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου μας καθώς και η συγκρότηση του σε σώμα.Ευχόμαστε καλή αρχή ,αγάπη,κοινά όνειρα και δύναμη σε όλους μας.Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα του μηνός Οκτωβρίου.
ΠΑΝΤΑ ΨΗΛΑ!!!!!
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ (2022-2025)
Πρόεδρος: Γεώργιος Δημητρίου
Γεν. Γραμματέας: Νικόλαος Γκιόκας
Ταμίας: Αγγελική Ευθυμίου
Μέλος: Χρήστος Μπουντούλης
Μέλος: Απόστολος Κυριαζής
Μέλος: Σοφία Κυριάκου
Μέλος: Πασχαλία Παπαγεωργίου
Με τιμή
Δ.Σ
Σχοπ.Θήβας
Θέατρο Μοσχοποδίου Θήβας
Τηλ. 2262022420-6974498164-6977204329
Email- sxopthivas@gmail.com

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply