ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» »Unlabelled » AO Θηβα - Αστερας Μαγουλας Σαββατο 1 Οκτωβριου 5.30 Στο Σταδιο Θηβας


  •  Συνεχεια φιλικων Αγωνων για τον Αθλητικο Ομιλο Θηβας 
  • Μετα την Αποφαση της Ελληνικης Ποδοσφαιρικης Ομοσπονδιας 
  • για Αναστολη ολων των Ερασιτεχνικων Πρωταθληματων 

  • το Σαββατο 1 Οκτωβριου η ομαδα του Γιαννη Καραμπα 
  • θα υποδεχθει στο Δημοτικο Σταδιο Θηβας  5.30 μ.μ τον Αστερα Μαγουλας 
  • Ποδοσφαιρικο Σωματειο της ΕΠΣ Δυτικης Αττικης 
 Προπονητης του Αστερα Μαγουλας ειναι ο Δημος Ροκας ως ποδοσφαιριστής  εχει αγωνιστει σε Ατρόμητο Αθηνών, Βύζα Μεγάρων, ΠΑΣ Πρέβεζα, Αγία Ελεούσα, Ένωση Ερμιονίδας κ.α. 
Σαν προπονητής (Α΄& Β΄) έχει διατελέσει στο Αστέρα Μαγούλας σε όλες τις κατηγορίες από το Α΄τοπικό έως την Β΄Εθνική κατηγορία.
 Έχει εργαστεί με απόλυτη επιτυχία για πάνω από 10 χρόνια στις ακαδημίες της Πανελευσινιακής Ένωσης και του Αστέρα Μαγούλας καθώς έχει και αρκετές συμμετοχές στο κάμπ Ευγένιος Γκέραρντ.

το Ειδικο Σχολειο Θηβας στο Λουτουφι επισκεφθηκε ο ΑΟ Θηβα

Με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό υποδεχθηκαμε σήμερα στο σχολείο μας αντιπροσωπεία της ποδοσφαιρικής ομάδας της πόλης μας ΑΟ ΘΗΒΑ .
Οι μαθητές μας μαζί με τους ποδοσφαιριστές έπαιξαν ποδόσφαιρο, χτύπησαν πέναλτυ και όλοι μαζί πέτυχαν το ΓΚΟΛ της Αγάπης, της Ανθρωπιάς και της Αλληλεγγύης...
Στη συνέχεια, οι παίκτες ξεναγηθηκαν στις εγκαταστάσεις του σχολείου, συνομιλησαν με το προσωπικό του σχολείου και σχεδιάσαμε από κοινού επόμενες δράσεις αγάπης και φιλίας.
Η ομάδα του ΑΟ ΘΗΒΑ, πρόσφερε μια συμβολική κούπα με το έμβλημα της ομάδας, μπάλες ποδοσφαίρου και δώρισε εισιτήρια διαρκείας στους μαθητές μας ώστε κάθε Κυριακή να μπορούν να βλέπουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα.
Ευχαριστούμε θερμά τη Διοίκηση και τους παίκτες του ΑΟ ΘΗΒΑ που προσέφεραν απέραντη χαρά και χαμόγελα στους μαθητές μας.
Ευχόμαστε στην ομάδα καλή ποδοσφαιρική χρονιά χωρίς τραυματισμούς και στο τέλος να πανηγυρίσουμε όλοι ΜΑΖΙ την άνοδο σε επόμενη κατηγορία!!!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.


«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply