ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» »Unlabelled » Πηρε Αντωνη Ντρουγκα και Παναγιωτη Παπουλη ο ΑΟ Υπατου Φιλικο με ΠΑΟ Ρουφ στην Αθηνα 5.30 μ.μ

  • Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και άτομα που στέκονται Ο ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Αντώνη Ντρούγκα.
  • Ο Ντρούγκας είναι γεννημένος το 2001 και αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της δεξιάς πτέρυγας. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον Ολυμπιακό, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης σε Πανιώνιο, ΑΟΚ Φαλήρου, Καραβά, Καλλιθέα και Ονήσιλο(Β´ Κύπρου). Την περασμένη σαιζόν αγωνίστηκε στον ΑΣ Σαντορίνης 2020 απ' όπου και ήρθε στην ομάδα μας.
  • Καλωσορίζουμε τον Ντρούγκα στην οικογένεια του ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ και του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες για να πετύχουμε τους κοινούς μας στόχους.
  • Αντώνη καλώς ήρθες στον ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο
Ο ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Παπουλή.
Ο Παπουλής είναι γεννημένος το 2000 και αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί για τρία χρόνια στον Ατρόμητο Αθηνών (Κ15 και Κ17), στον Ατρόμητο Συκέας, στον Εθνικό Βατίκων και τον Βοία Νεάπολης.
Από το 2019 αγωνιζόταν με τη φανέλα του Αστέρα Βλαχιώτη με τον οποίο κατέκτησε πρωτάθλημα στην Γ’ Εθνική και συνέχισε στην SuperLeague 2 απ' όπου και ήρθε στην ομάδα μας.
Καλωσορίζουμε τον Παπουλή στην οικογένεια του ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ και του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες για να πετύχουμε τους κοινούς μας στόχους.
Παναγιώτη καλώς ήρθες στον ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ!

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply