ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» »Unlabelled » Α.Σ Αρης Θηβας ... Σημαντικη ενισχυση με Βουρτζουμη , Χαλιο , Σκυριανο , Ζορμπανο και Σκουρτανιωτη


Ο Άρης Θήβας προχώρησε σε μια ακόμα μεταγραφική προσθήκη, αποκτώντας τον Σταμάτη Βουρτζούμη, που πέρυσι έκανε μια πολύ καλή σαιζόν με τον Άρη Αμφίκλειας.

Ο νεαρός παίκτης, που είναι γιος του παλαίμαχου μπασκετμπολίστα Βαγγέλη Βουρτζούμη, αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τον Άρη Θήβας, έχοντας πλέον και την εμπειρία της Α’ ΕΣΚΑΣΕ από την περσινή του συμμετοχή στον Άρη Αμφίκλειας.

o Aρης Θηβας αποκτησε ακομα τον Μιχαλη Σκουρτανιωτη που αγωνιζοταν στον ΑΟ Μαυρομματιου  εχει ενισχυθει με Χαλιο , Σκυριανο , Ζορμπανο ενω παρεμεινε ο βασικος κορμοςΣτον Άρη Θήβας θα ανήκει και πάλι από την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ο Μιχάλης Σκουρτανιώτης, παίκτης που αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τους ”κιτρινόμαυρους” στην επίτευξη των στόχων τους και ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε στο Μαυρομάτι.

Αυτή ήταν η τέταρτη φετινή μεταγραφή για τον Άρη Θήβας, μετά την απόκτηση των Σκυριανού, Χάλιου και Ζορμπάνου, ενώ παράλληλα έχει ανανεώσει ήδη ο βασικός κορμός της περσινής ομάδας.

Ο Άρης Θήβας προχώρησε σε μια ακόμα μεταγραφική προσθήκη, αποκτώντας τον Σταμάτη Βουρτζούμη, που πέρυσι έκανε μια πολύ καλή σαιζόν με τον Άρη Αμφίκλειας.Ο νεαρός παίκτης, που είναι γιος του παλαίμαχου μπασκετμπολίστα Βαγγέλη Βουρτζούμη, αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τον Άρη Θήβας, έχοντας πλέον και την εμπειρία της Α’ ΕΣΚΑΣΕ από την περσινή του συμμετοχή στον Άρη Αμφίκλειας


Στον Άρη Θήβας θα ανήκει και πάλι από την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ο Μιχάλης Σκουρτανιώτης, παίκτης που αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τους ”κιτρινόμαυρους” στην επίτευξη των στόχων τους και ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε στο Μαυρομάτι.

Αυτή ήταν η τέταρτη φετινή μεταγραφή για τον Άρη Θήβας, μετά την απόκτηση των Σκυριανού, Χάλιου και Ζορμπάνου, ενώ παράλληλα έχει ανανεώσει ήδη ο βασικός κορμός της περσινής ομάδας.«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply