ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» »Unlabelled » Aποχωρει απο την Ελληνικη Διαιτησια ο Βασιλης Παγουρας

 

Με την παρούσα επιστολή μου κλείνει ουσιαστικά ο κύκλος μου στην Ελληνική Διαιτησία ποδοσφαίρου.

Θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι η απόφασή μου της αποχώρησης μου από τον χώρο που υπηρέτησα με πίστη και αφοσίωση από την πρώτη στιγμή της ανάληψης των καθηκόντων μου το 2009 μέχρι και σήμερα λόγω των πολλών υποχρεώσεων.

Ένα όμορφο ταξίδι στο πιο δημοφιλές άθλημα στον κόσμο που απαιτεί συνεργασία και σεβασμό στους κανόνες..

Ειλικρινά πιστεύω και δηλώνω υπεύθυνα ότι όλα τα χρόνια που είχα την τιμή να διαιτητεύσω εκατοντάδες αγώνες σε τοπικό και επαγγελματικό επίπεδο επίσημους και φιλικούς, με την ιδιότητα του βοηθου Διαιτητή sl2 .
ευχαριστώ πολύ την ΕΠΣΒ και την ΚΕΔ για την βοήθεια όλα αυτά τα χρόνια.

Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για το όμορφο ταξίδι που ήταν γεμάτο από δυνατές εμπειρίες, είμαι ευγνώμων για όσα αξιώθηκα να ζήσω, ομολογώ ότι διακατέχομε από το συναίσθημα ιδιαίτερης συγκίνησης θεωρώντας τον εαυτόν μου ευτυχή γιατί μου δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσω αξιόλογους ανθρώπους και μάλιστα πολλοί από αυτούς στην πορεία αποδείχτηκαν και καλοί φίλοι .

Επειδή για μένα ήταν ,είναι θα είναι προτεραιότητα και στόχος της ζωής μου το ήθος και η αξιοπρέπεια αυτό που θα ήθελα να πω στους νέους συναδέλφους μου είναι τα εξής.

<<Όταν φτάσει η στιγμή της αποχώρησης να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου, χωρίς να έχεις αλλάξει τις αξίες και τα ιδανικά σου>>.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους συναδέλφους Διαιτητές παλιούς και νέους που συνυπήρξαμε στα γήπεδα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει στην σύζυγό μου για όλα αυτά που έκανε για μένα και για την υπομονή της που την στέρησα πολλά Σαββατοκύριακα.

Εύχομαι σε όλους ολόψυχα ,υγεία, ευτυχία χαρά και αγάπη»





«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply