ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» »Unlabelled » A' EΣΚΑΣΕ 2022-23 τα Νεα των Ομαδων που Ενισχυονται σημαντικα



το ΘΗΒΑ SPORT NEWS σας ενημερωνει για τα Νεα των Ομαδων Μπασκετ 
Α' Κατηγοριας ΕΣΚΑΣΕ Για την Νεα Αγωνιστικη Χρονια 2022-23

13 ομαδες εχουν Δικαιωμα να δηλωσουν συμμετοχη στο Νεο Πρωταθλημα 
1. Α.Σ Αρης Θηβας , 2. Ε.Σ Καδμος Θηβας , 3. Απολλων Λιβαδειας , 
4. Πρωτεας Σχηματαριου , 5. ΓΑΣ Αμφισσας , 6. Γ.Σ Ιτεας , 7. ΑΕΕΠ Χαλκιδας , 
8. ΑΓΕ Χαλκιδας , 9. ΓΑΣ Βασιλικου , 10. Τελεθριακος Ιστιαιας , 11. ΑΕ Καρυστου , 
12. Κενταυρος Λιβαδειας , 13. Χ.Β.Α 

*** η Αναγεννηση Λαμιας δηλωσε αδυναμια να αγωνιστει στην Α' ΕΣΚΑΣΕ 
και τη θεση της κατελαβε ο Κενταυρος Λιβαδειας ως επιλαχων ομαδα 
της Β' ΕΣΚΑΣΕ

Ο Άρης Θήβας ανακοίνωσε την ανανέωση για μια ακόμα χρονιά 
με τους Πανδή-Παγώνη, ευχαριστώντας παράλληλα όλους όσους στήριξαν τη φετινή προσπάθεια της ομάδας, τονίζοντας παράλληλα πως ο Άρης θα είναι πρωταγωνιστής και την επόμενη σεζόν

Την πρώτη του μεταγραφική κίνηση ανακοίνωσε ο Άρης Θήβας, με τον Νικόλα Σκυριανό μετά από 2 χρόνια να φοράει και πάλι τα ”κιτρινόμαυρα”.

Ο Σκυριανός, που έκανε καλό πρωτάθλημα με την Αλίαρτο στην Α’ ΕΣΚΑΣΕ, αναμένεται να βοηθήσει ουσιαστικά τον Άρη στο νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας.

Ο ίδιος ο παίκτης θέλησε να ευχαριστήσει την Αλίαρτο, σημειώνοντας πως πέρασε δύο πολύ ωραία χρόνια σε μια ομάδα που κέρδισε τον σεβασμό του.

  •  Σπουδαία μεταγραφική κίνηση για τον Άρη Θήβας που απέκτησε τον Νίκο Χάλιο
  •  ένα παίκτη που έκανε τα πρώτα του βήματα στις ακαδημίες των ”κιτρινόμαυρων”, πριν επιλεγεί και μεταπηδήσει το 2016 στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού.
  • Ο Νίκος Χάλιος αγωνίστηκε στους ”ερυθρόλευκους τη διετία 2016-18, ενώ τη σεζόν 2018-19 με τη φανέλα του Περιστερίου κατέκτησε τη 2η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.Από το 2019-21 έπαιξε στον Ερμή Σχηματαρίου σε Γ’ και Β’ Εθνική έχοντας σημαντικό ρόλο στην άνοδο της ομάδας μέχρι την Α2 Εθνική κατηγορία.

  • Ειδικο βαρος αυτη την εποχη ειναι στο Εργασιακο Πρωταθλημα 
  • και το cump για παιδια 6-16 ετων που ξεκινα Δευτερα 11 Ιουλιου
  • στο κλειστο Ερρικος Χατζοπουλος 
  • Συντομα Ανακοινωσεις για τη νεα χρονια



Ειδικο βαρος στο cump που ξεκινα τη Δευτερα 11 Ιουλιου στη Λιβαδεια με τον Νικο Οικονομου 




Εντυπωσιακή η παρουσία του Κωνσταντίνου Χαντζή στην τελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος παίδων που ολοκληρώθηκε στην Καρδίτσα, με τον Πρωτέα Σχηματαρίου να παίρνει την 7η θέση στην Ελλάδα και τον αρχηγό του να είναι στις κορυφαίες θέσεις σε 8 ειδικές κατηγορίες! 

Για 4η χρονιά ο Άρης Τσαλκιτζής θα φοράει τη φανέλα του ΓΑΣ Βασιλικού, με την ομάδα του να κάνει γνωστή την ανανέωση μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε:

Ο ΓΑΣ Βασιλικού με ιδιαίτερη χαρά, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του για 4η συνεχόμενη χρονιά με έναν από τους πιο χαρισματικούς γκαρντ τον, Άρη Τσαλκιτζή. 
Ευχόμαστε στον Άρη υγεία και ακόμα περισσότερες επιτυχίες στα παρκέ της Α’ ΕΣΚΑΣΕ.”





cump για παιδια 6-16 ετων με τον Νικο Οικονομου και στην Αμφισσα μεχρι το Σαββατο  9 Ιουλιου
















Η 1η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ....!!! ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ,
ΜΕ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΟ 2012..! ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΣΠΥΡΟΥ ,
Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ..!!
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ Ο COACH ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΡΑΤΣΙΑΚΟΣ.




Τις πρώτες του δύο μεταγραφές ολοκλήρωσε ο Τελεθριακός εν όψει της παρουσίας του την επόμενη σεζόν στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΣΕ, αποκτώντας τον Γιάννη Λούκα και τον Δημήτρη Φωτητζόγλου!

Ο Γιάννης Λούκας έκανε μια πολύ καλή σεζόν στην Α’ ΕΣΚΑΣΕ με τον ΓΑΣ Άμφισσας, ενώ ο Δημήτρης Φωτητζόγλου ήταν πρώτος σκόρερ στο β’ όμιλο της Β’ ΕΣΚΑΣΕ με τη φανέλα της Προοδευτικής Λάρυμνας.

Η ομάδα της Β. Εύβοιας αναμένεται να προχωρήσει και σε άλλες μεταγραφικές κινήσεις το προσεχές διάστημα, ώστε να είναι ανταγωνιστική στο νέο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΣΕ που αναμένεται να είναι πολύ δυνατό, καθώς αρκετές ομάδες ενισχύονται στη μεταγραφική περίοδο.


Την τρίτη μεταγραφική της κίνηση ολοκλήρωσε και ανακοίνωσε το βράδυ του Σαββάτου η ΑΓΕ Χαλκίδας αποκτώντας τον 21χρονο Γιάννη Πετρόπουλο που αγωνίζεται στις θέσεις 3-4.

Σε μια ακόμα μεταγραφή προχώρησε η ΑΓΕ Χαλκίδας αποκτώντας τον Ευβοιώτη Βαγγέλη Πετρογιάννη από τον Πανευβοϊκό.

Πρώτη μεταγραφική κίνηση από το Α.Ε. Καρύστου που…τάραξε τα νερά με το καλημέρα της συμμετοχής του στην Α’ ΕΣΚΑΣΕ, αποκτώντας τον διεθνή με τις Εθνικές Παίδων και Παμπαίδων Γιώργο Καλύβα!

Νέα μεταγραφή για το Α.Ε. Καρύστου που ενισχύεται σημαντικά στη θέση των γκάρντ με την απόκτηση του Πέτρου Καλούδη, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε ομάδες κυρίως της Αθήνας, έχοντα σημαντική εμπειρία σε ανταγωνιστικά πρωταθλήματα.


Μετα την αδυναμια που δηλωσε η Αναγεννηση Λαμιας τη θεση της στην Α' Κατηγορια Μπασκετ ΕΣΚΑΣΕ Καταλαμβανει ο Κενταυρος Λιβαδειας ως επιλαχων ομαδα απο τα plaiy - off της Β' ΕΣΚΑΣΕ                                                                                                                                                                                     Πηγες Ενημερωσης ... Απο τα σωματεια και το Αθλητικο Σαιτ Stereabasket .gr




«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply