ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» »Unlabelled » οι Ξενες Γλωσσες Βογιατζογλου Νικητες του 1ου Εργασιακου Πρωταθληματος Μπασκετ Θηβας

 

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε το 1ο Εργασιακό πρωτάθλημα μπάσκετ που διοργάνωσε ο Κάδμος σε συνεργασία με τον Δ.Ο.Θ. καθώς ο τελικός έγινε σε ένα σχεδόν κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο της Θήβας, με τον κόσμο να αγκαλιάζει τη διοργάνωση και να δείχνει πως ”διψάει” για μπάσκετ!

Η αήττητη σε όλο το πρωτάθλημα ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ ΞΕΝ. ΓΛΩΣΣΕΣ (Voyagers) νίκησε δίκαια με σκορ 68-59 την πολύ δυνατή KAMARIDIS GLOBAL WIRE σε έναν αγώνα γεμάτο ήθος, πάθος και όμορφες στιγμές, όπου φάνηκε ξεκάθαρα, πως “Οι καλές παρέες γράφουν ιστορία”!

Το 1ο Εργασιακό Πρωτάθλημα Θήβας, ήταν μία ιδέα του κ. Σωτήρη Καραμαγκιώλη (της Hygiene Service) που έγινε πράξη με την υποστήριξη της Ένωσης Συλλόγων ΚΑΔΜΟΣ του Δημοτικού Οργανισμού Θήβας (ΔΟΘ) και της ΕΣΚΑΣΕ και όπως φάνηκε η πρώτη χρονιά ήταν μόνο η αρχή!

Στην απονομή των μεταλλίων – κυπέλλων παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Γιώργος Αναστασίου, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας κ. Σπύρος Νικολάου, ο Πρόεδρος της ΕΣΚΑΣΕ κ. Χάρης Μελετίου και ο Πρόεδρος της ΕΣ Κάδμος κ. Ταξιάρχης Καρανάσιος.

Πηγη ... Stereabasket .gr

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply