ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» »Unlabelled » o Mεγαλος Τελικος ΕΣΚΑΣΕ Για την Ανοδο στην Γ' Εθνικη Λοκρος Αταλαντης - Αρης Θηβας 7.00

 Η ώρα του μεγάλου τελικού της Α’ ΕΣΚΑΣΕ έφτασε, με τον Λοκρό και τον Άρη Θήβας να δίνουν σήμερα (7 μ.μ.) το πρώτο τους ραντεβού στο κλειστό της Αταλάντης, με φόντο το 2-1 που θα φέρει το νικητή σε θέση ισχύος στο δρόμο για την κατάκτηση του τίτλου και του μοναδικού εισιτηρίου που οδηγεί στη Γ’ Εθνική!

Οι δύο καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος που κατέλαβαν αντίστοιχα την 1η και 2η θέση στην κανονική διάρκεια, διασταυρώνουν για τρίτη φορά φέτος τα ξίφη τους, έχοντας από μία νίκη στην κανονική διάρκεια, την οποία και μεταφέρουν στους τελικούς.

Ο Λοκρός έχει το πλεονέκτημα της έδρας και το αήττητο φέτος, το οποίο αν διατηρήσει μέχρι τέλους, είναι αρκετό για να του δώσει τον τίτλο του πρωταθλητή.

Ο Άρης Θήβας από την πλευρά του, θέλει να σπάσει την έδρα του Λοκρού και να πάει τη σειρά του τελικού το ερχόμενο Σάββατο στη Θήβα, έχοντας εκείνος το πλεονέκτημα.

Όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν σήμερα το απόγευμα, όπου και θα φανεί ποιος θα είναι εκείνος που θα κάνει το 2-1 και θα φτάσει μια νίκη μακριά από τον τίτλο του πρωταθλητή!

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Βασίλης Ντάνος και Γιάννης Τσάλας.

Πηγη ... Stereabasket .gr



«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply