ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» »Unlabelled » AO Aσκρης - ΠΑΟΚ Κυριακιου για την Ανοδο στην Α' Βοιωτιας Σαββατο 11 Ιουνιου 18.30 Σταδιο Αλιαρτου


Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Βοιωτίας.

Μπαράζ Aνόδου Β΄ Κατηγορίας ‹‹Κώστας Γκαλαμέλος››1ος ΌμιλοςΣύμφωνα με την Προκήρυξη του Πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. Βοιωτίας και με το πέρας του Πρωταθλήματος στον 1ο όμιλο Β΄ Κατηγορίας ‹‹Κώστας Γκαλαμέλος›› θα αναδειχθεί Πρωταθλητής η Ομάδα Α.Ο. ΠΗΓΑΣΟΣ καθώς σε ισοβαθμία με την ομάδα Α.Ο. ΑΣΚΡΗΣ υπερτερεί στα μεταξύ τους παιχνίδια με ένα γκολ διαφορά.
Μπαράζ Aνόδου Β΄ Κατηγορίας ‹‹Κώστας Γκαλαμέλος››1ος Όμιλος
Σύμφωνα με την Προκήρυξη του Πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. Βοιωτίας και με το πέρας του Πρωταθλήματος στον 1ο όμιλο Β΄ Κατηγορίας ‹‹Κώστας Γκαλαμέλος›› θα αναδειχθεί Πρωταθλητής η Ομάδα Α.Ο. ΠΗΓΑΣΟΣ καθώς σε ισοβαθμία με την ομάδα Α.Ο. ΑΣΚΡΗΣ υπερτερεί στα μεταξύ τους παιχνίδια με ένα γκολ διαφορά.

Για να ανακηρυχθεί Δευτεραθλητής στον 1ο όμιλο της Β΄ Κατηγορίας ‹‹Κώστας Γκαλαμέλος››θα πρέπει να διεξαχθεί σύμφωνα με το άρθρο 18 της Προκήρυξης Πρωταθήματος 2021-2022, Αγώνας Μπαράζ αφού η βαθμολογική διαφορά μεταξύ του δεύτερου και του τρίτου είναι τρείς (3) βαθμοί διαφορά.

Δηλαδή οι ομάδες Α.Ο. ΑΣΚΡΗΣ και ΝΕΟΣ ΠΑΟΚ ΚΥΡΙΑΚΙΟΥ θα παίξουν ένα Αγώνα Μπαράζ σε ουδέτερο γήπεδο και αυτό είναι το Δημοτικού Στάδιο Αλιάρτου . Αν ο αγώνας στην κανονική διάρκεια λήξει ισόπαλος τότε θα υπάρξει παράταση και πέναλτι προκειμένου να αναδειχθεί Νικητής . Ο Νικητής αυτού του μοναδικού αγώνα θα ανέβει στην Α΄ Κατηγορία ως Δευτεραθλητής και θα του δοθεί το Κύπελλο του Δευτεραθλητή 1ου Ομίλου Β΄ Κατηγορίας ‹‹Κώστας Γκαλαμέλος›› και Μετάλλια.
Ο Αγώνας Μπαράζ θα διεξαχθεί το Σάββατο 11 Ιουνίου και ώρα 18:30 στο Δημοτικό Στάδιο Αλιάρτου.

Πηγη ... Ε.Π.Σ Βοιωτιας


«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply