ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» »Unlabelled » Για τριτη Χρονια το Εμβοιωτικο Ραλλυ σε Θηβα και Βοιωτια Σαββατο 2 και Κυριακη 3 Ιουλιου

 Για τρίτη χρονιά, ο πρωταθληματικός αγώνας που διοργανώνεται από το Σωματείο ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α. σε αγαπημένες Ειδικές διαδρομές του Ευβοϊκού Κόλπου και της Βοιωτίας, επιφυλάσσει συναρπαστικές εμπειρίες στο διήμερο 2-3 Ιουλίου 2022

Το βράδυ του Σαββάτου 2/7, αμέσως μετά την πανηγυρική τελετή της εκκίνησης 

-στην κεντρική πλατεία της Θήβας- 

οι ιστορικές Ειδικές διαδρομές «Πλατανάκι» και «Ριτσώνα» 

θα υποδεχθούν τα αγωνιστικά αυτοκίνητα με τους προβολείς τους αναμμένους! 

18,3 αγωνιστικά χλμ για το πρώτο σκέλος που θα καθορίσουν την σειρά εκκίνησης

 της επόμενης ημέρας. Επιστροφή στην Θήβα, στο 5ο Γυμνάσιο που θα φιλοξενήσει 

το Service Park και το Park Ferme του Σαββάτου!

Η Κυριακή 3/7 είναι αφιερωμένη αγωνιστικά στην Βοιωτία! Δύο Ειδικές διαδρομές, ιδιαίτερα τεχνικές πλαισιώνουν το 2ο σκέλος του αγώνα. Η Ειδική διαδρομή «Θίσβη», μήκους 21,7 χλμ που θα διεξαχθεί δύο φορές, έχει εκκίνηση έξω από το χωρίο Θίσβη και δια μέσω της Αγίας Άννας τερματίζει πριν το χωριό Κορώνεια. Η Ειδική διαδρομή «Άσκρη» μήκους 9,5 χλμ που θα διεξαχθεί τρείς φορές έχει εκκίνηση από την Αλίαρτο και δια μέσω του χωριού «Άσκρη» τερματίζει στο Νεοχώρι.

Πλούσιο αναμένεται το αγωνιστικό διήμερο με τέσσερις Ειδικές διαδρομές από τις οποίες δύο νυχτερινές και συνολικά 90,2 αγωνιστικά χλμ.

Ο τερματισμός του αγώνα και το Parc Ferme θα γίνει στο μουσείο της Θήβας, όπως και η απονομή των επάθλων των νικητών!

Η Θήβα θα φιλοξενήσει όλες τις εγκαταστάσεις της οργανωτικής επιτροπής της Ελληνικής Λέσχης Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής – που σημαίνει ότι εκεί θα βρίσκεται το κέντρο και η γραμματεία του αγώνα, το Service Park και το Parc Ferme.

Η Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου ευχαριστεί το Δήμο Θηβαίων και τη Κοινότητα Θήβας, το Δήμο Χαλκιδέων και τη Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας και Εύβοιας, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Επιπλέον, εξαιρετικά σημαντική ήταν η βοήθεια του Δημοτικού Οργανισμού Θήβας, της Αστυνομικής Διεύθυνσης της Θήβας και της Χαλκίδας που διευκολύνουν στο μέγιστο το έργο της οργάνωσης.

Η διαδικασία δήλωσης συμμετοχής έχει ξεκινήσει, μέσω του Συστήματος Διαδικτυακής Διαχείρισης Αγώνων της ΟΜΑΕ (www.e-omae-epa.gr) και θα ολοκληρωθεί τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 24 Ιουνίου.

Με την απλόχερη φιλοξενία της Θήβας και της ευρύτερης περιοχής, το Σωματείο ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α. ευελπιστεί ότι το ΕυΒοιωτικό Ράλλυ 2022 -πέραν του αγωνιστικού θεάματος που αναμένεται να προσφέρουν τα πληρώματα- θα συνεχίσει να αποτελεί μια σημαντική γιορτή που θα συμβάλλει τόσο στην ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών, όσο και του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλλυ.

atnews.gr

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply