ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» »Unlabelled » Πραγματοποιηθηκαν για 11η Χρονια οι Αγωνες Στιβου '' Χρηστος Βουδουρης '' στο Σταδιο Θηβας

 

ΣΤΙΒΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ - ΒΟΥΔΟΥΡΗΣΤους αγώνες στίβου «Χρήστος Βουδούρης» φιλοξένησε για 11η χρονιά το Δημοτικό Στάδιο της Θήβας.

Οι αγώνες πραγματοποιούνται προς τιμήν του αθλητή, προπονητή και καθηγητή Φυσικής Αγωγής Χρήστου Βουδούρη, ο οποίος έφυγε από την αθλητική οικογένεια το 2007, σε ηλικία μόλις 46 ετών, νικημένος από τον καρκίνο.

Ο αείμνηστος Χρήστος Βουδούρης είχε διατελέσει αθλητής του Κάδμου, με τον οποίο διακρίθηκε στο άλμα εις τριπλούν, ενώ ήταν και συνιδρυτής του Γ.Σ. Πίνδαρος. Υπό την προπονητική του καθοδήγηση, εκπαιδεύτηκαν εκατοντάδες νέα παιδιά, τα οποία διακρίθηκαν σε αθλητικό επίπεδο και τα οποία έως σήμερα ως καθηγητές Φυσικής Αγωγής συνεχίζουν το έργο του.

Επιστρέφοντας δυναμικά έπειτα από δύο χρόνια πανδημίας και περιοριστικών μέτρων, το μίτινγκ στίβου διοργανώθηκε από τον Γ.Σ. Πίνδαρος, σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ Αν. Στερεάς-Εύβοιας και τον Δημοτικό Οργανισμό Δήμου Θηβαίων(ΔΟΘ).

Παρών σε αυτό το ξεχωριστό αθλητικό γεγονός για τον Δήμο Θηβαίων ήταν και ο Δήμαρχος Θηβαίων, κ. Γιώργος Αναστασίου, καθώς και οι αντιδήμαρχοι Τεχνικών Υπηρεσιών, κ. Ανδρέας Χατζησταμάτης, Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Αναστάσιος Καμούτσης, Διοικητικών-Οικονομικών Υπηρεσιών, κ. Γεώργιος Παπασπύρου, Καθαριότητας και Πρασίνου, κ. Νίκος Κοβάνης, ο πρόεδρος του ΔΟΘ, κ. Σταμάτης Καλαμιώτης, ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης, κ. Ηλίας Τραμπάκουλος, ο αντιπρόεδρος του ΔΟΘ, κ. Βαγγέλης Ανδριανός, αλλά και πλήθος δημοτών, που στήριξαν τις προσπάθειες και νίκες των αθλητών και αθλητριών με δυνατά χειροκροτήματα.

«Ο αθλητισμός ενώνει, διδάσκει αξίες και γεφυρώνει διαφορές. Τα νέα παιδιά, που είναι το μέλλον, μας δίνουν μήνυμα ενότητας και συνεργασίας», ανέφερε ο κ. Αναστασίου κατά τη διάρκεια των απονομών, προσθέτοντας ότι η δημοτική αρχή θα είναι στο πλευρό των αθλητών, στηρίζοντας κάθε τους προσπάθεια. Παράλληλα, συνεχάρη τον Γ.Σ. Πίνδαρος για την άψογη διοργάνωση, αλλά και όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτή.

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply