ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» »Unlabelled » Στα Μπαραζ Ανοδου για Super League 1 o Λεβαδειακος με Βεροια πιθανα 8 και 15 Μαιου

Ακάθεκτος ο Λεβαδειακός, μάζεψε ακόμα ένα τρίποντο στο σακούλι και εξασφάλισε και μαθηματικά την συμμετοχή του στα μπαράζ ανόδου!

 Η ομάδα της Λειβαδιάς δεν συνάντησε κανένα απολύτως πρόβλημα στην έδρα του Καραϊσκάκη, με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με 3-0 και να «εξορίζουν» τον σύλλογο της Άρτας στη Football League. Το σκορ για τον Λεβαδειακό άνοιξε ο Μυτίδης μόλις στο 2΄, με τον ίδιο παίκτη να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του μόλις δυο λεπτά αργότερα. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Πολέττο στο 59΄, με τους φιλοξενούμενους να εξασφαλίζουν τη νίκη και μαζί το πρωτάθλημα του Νότιου ομίλου.

Σκόρερ: 2′, 5′ Μυτίδης, 59′ Πολέττο

ΑΕ Καραϊσκάκης (Ουσταμπασίδης): Λάζαρεβς, Πριόνας, Κλιγγόπουλος, Κρισμάρεβιτς, Φαν Ίπερεν, Βαφειάδης (59' Δερμιτζάκης), Χελοβάνι (69' Πέδρο Ενρίκε), Νταλακούρας, Μίλιτς, Κορέλας (69' Ντούκας), Ντοναλντόνι

Λεβαδειακός (Ταουσιάνης): Μάρκοβιτς (63' Στογιάνοβιτς), Μεχία (60' Κονέ), Πολέτο, Μουτίνιο (63' Βρακάς), Βήχος, Λιάγκας, Μυτίδης (70' Δούμτσιος), Νίκας, Τζημόπουλος, Τσάπρας, Συμελίδης (79' Μανιώτης)

Στον πρώτο όμιλο τερμάτισε πρώτη η Βέροια, με τις δύο ομάδες να διεκδικούν σε διπλούς αγώνες μπαράζ εισιτήριο για την απευθείας άνοδο στη Super League Interwetten. Ο ηττημένος της διαδικασίας θα παίξει με τον 13ο των playouts για το τελευταίο εισιτήριο της πρώτης τη τάξει κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου. 

Οι πιθανότερες ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων μπαράζ είναι στις 8 και 15 Μαΐου (τότε θα ολοκληρωθούν τα playouts).

Super League 2 Tελευταια Αγωνιστική (34η)
Κυριακή 1/5 (14.45)

Κηφισιά – Καλαμάτα
Επισκοπή – Παναθηναϊκός Β
Ρόδος – Καραϊσκάκης Άρτας
Λεβαδειακός – Εργοτέλης
Ηρόδοτος – Αστέρας Βλαχιώτης
Αιγάλεω – Διαγόρας Ρόδου
Καλλιθέα – Χανιά
ΟΦ Ιεράπετρας – Ζάκυνθος
Ρεπό: ΑΕΚ Β’

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply