ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» »Unlabelled » '' Moshopodi Trail 2022 '' Θηβα Κυριακη 8 Μαιου Προλαβετε οι Συμμετοχες κλεινουν !

Moschopodi Trail 

Το «Moschopodi Trail 2022» περιλαμβάνει 4 όμορφες διαδρομές για trail running στην περιοχή του δάσους Μοσχοποδίου Θήβας, μία 21 χιλιομέτρων, μία 10 χιλιομέτρων, μία 10 χλμ. πεζοπορία και μια παιδική διαδρομή 1 χιλιομέτρου.

Ξεκινώντας από το ανοιχτό θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» όλες οι διαδρομές κατευθύνονται μέσα στο δάσος, συναντώντας απαιτητικές διαδρομές, που απαιτούν σχοινιά, άλματα και πολλά άλλα που ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη!

Moschopodi Trail

Η διοργάνωση της Θήβας προσφέρει ακόμα περισσότερα! Με έντονο το στοιχείο της μουσικής, του πολιτισμού και της ιστορίας, οι συμμετέχοντες θα συναντήσουν 5 σταθμούς μουσικής για κάθε διάθεση, ενώ οι… νεράιδες των βιβλίων θα αφήσουν διάφορες βιβλιοφιλικές εκπλήξεις για όλους. Επίσης, σε αποκλειστική συνεργασία με το νέο αρχαιολογικό μουσείο της Θήβας θα παρέχεται σε όλους τους συμμετέχοντες και τους συνοδούς τους ελεύθερη είσοδος και ξενάγηση.

Moschopodi Trail

Οι παροχές προς τους δρομείς δεν θα αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο. Ένα αθλητικό πακέτο πλήρως ανταποδοτικό για τους συμμετέχοντες με ένα μοναδικό t-shirt 42k Running, ένα Nordic τηλεσκοπικό μπατόν, ηλεκτρονική χρονομέτρηση, ιατρική φροντίδα και ασφάλιση, φωτογραφίες, μοναδικό μετάλλιο, πλήρη τροφοδοσία γεύματος και ποτού και πολλά ακόμη!

Την Τετάρτη 27 Απριλίου κλείνουν οι εγγραφές ! Κλείσε την θέση σου τώρα!

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply