ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» »Unlabelled » Final - 8 Εφηβων Ηρακλειο Κρητης Προμηθεας Πατρας - Ε.Σ Καδμος Θηβας 75-52

 

Κάδμος: Κάτι παραπάνω από μια ομάδα... [pic] - ebasket.gr



Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Σπυρόπουλος-Μαρτινάκος-Τεφτίκης.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 19-17, 40-27, 60-42, 75-52.





Ο Κάδμος Θηβας μπορεί να γνώρισε την πρώτη του ήττα στο final-8 του Πανελλήνιου πρωταθλήματος εφήβων και συνολικά την πρώτη για φέτος, αλλά η παρουσία της από μόνη της στις 8 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας αποτελεί επιτυχία!

Όταν μάλιστα, κοντράρεις για ένα ημίχρονο μια από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας, που έχει πάρει 3 φορές τη 2η θέση στην Ελλάδα τα τελευταία 4 χρόνια, μια ομάδα που είχε στο ρόστερ της μόλις ένα παίκτη κάτω από 1.95 μ., που κατέκτησε ακόμα και το πρωτάθλημα ανδρών της ΕΣΚΑ-Η, αποκλειστικά με την εφηβική ομάδα και που φέτος έχει στόχο την κατάκτηση της κορυφής, τότε η επιτυχία γίνεται τεράστια και η παρουσία του Κάδμου στο final-8 αποδεικνύεται πως κάθε άλλο παρά θα είναι συμβολική!

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ (Μεγλίδης-Ντούβας): Πλώτας 22, Ευστρατιάδης 2, Ράγκος 3, Χρυσανθόπουλος 2, Σοϊλεμετζίδης 2, Γεωργίου 8, Βασιλείου 2, Κουρέπης 5, Βάλμπεργκ 11, Γρύλλης 5 (1), Καναβός 9, Καλλιακούδας 4.

Ε.Σ ΚΑΔΜΟΣ ΘΗΒΑΣ (Αναστασίου-Δεφίγγος): Σκούμας, Θεοδώρου 2, Αναστασίου, Ευαγγελίου Γιουργκ., Μπόγρης 9 (2), Ευαγγελίου Γιουτζ. 3 (1), Λυμπερίου, Αναστασίου Δ.Μ., Τούτουζας 20 (2), Μελετίου, Μίχας, Μπότσης 18.

Πηγη ... Stereabasket .gr 




«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply