ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» »Unlabelled » Eκρηκτικος ο Καδμος Θηβας 71-30 τον Ηφαιστο Λημνου και Παιζει Αυριο με Kεραυνο Λαρισας για την Προκριση

 Επιβλητικός, έτοιμος, αποφασισμένος να τσεκάρει το εισιτήριο της πρόκρισης για το final-8 του Πρωταθλήματος Ελλάδας Εφήβων δείχνει ο Κάδμος, που με μια ακόμα εξαιρετική εμφάνιση, νίκησε τον Ήφαιστο Λήμνου με 71-30, έκανε το 2/2 και αύριο στον…τελικό με τον Κεραυνό Λάρισας (14:30) πάει για το…μεγάλο κόλπο!

Μπροστά στις κατάμεστες εξέδρες του κλειστού της Θήβας και υπό το βλέμμα του προέδρου της ΕΟΚ Βαγγέλη Λιόλιου, ο Κάδμος έδωσε παράσταση πρόκρισης, απέναντι σε ένα αντίπαλο που μπορεί να μην ήταν στα κυβικά του, αλλά αυτό δεν είχε καμιά σημασία για τον Κάδμο, που έκανε το παιχνίδι του δείχνοντας πανέτοιμος για την αυριανή νίκη-πρόκριση!

Της αμύνης τα παιδιά!

Ο Κάδμος ξεκίνησε το ματς νευρικά, με αστοχία στην επίθεση, με ελεύθερα σουτ που δεν βρήκαν το στόχο, αλλά με την άμυνα να αποτελεί το…σήμα κατατεθέν της ομάδας του Αναστασίου.

Ο Μπόγρης στο 3′ με τρίποντο άνοιξε το σκορ για τον τυπικά φιλοξενούμενο Κάδμο (0-3), στο 6′ ο Μπότσης πέτυχε το 0-9 και ο Παπαμακάριος πήρε το πρώτο τάϊμ άουτ βλέποντας την ομάδα του να μην μπορεί να διασπάσει την άμυνα του Κάδμου.

Ο Ήφαιστος με δύο βολές έβαλε τους πρώτους του πόντους στο 7 (2-9) για να ακολουθήσει ένα…τετράποντο και ένα τρίποντο από τους Ευαγγελίου για το 2-16, με την πρώτη περίοδο να τελειώνει με 6-19.

Με την ομάδα του Αναστασίου να ανεβάζει στροφές και να ξεσηκώνει τον κόσμο στις κατάμεστες εξέδρες του κλειστού της Θήβας, το σκορ πήγε στο 9-36 στο 15′ με 5 συνεχόμενους πόντους του Τούτουζα και ενώ ήδη ο κόουτς του Κάδμου είχε αρχίσει τις πολλές αλλαγές για να κρατήσει φρέσκια την ομάδα του εν όψει του αυριανού…τελικού με τον Κεραυνό Λάρισας.

Στο ημίχρονο ο Κάδμος προηγήθηκε με 13-42 και η παράσταση έλαβε πρόωρο τέλος, με το β’  ημίχρονο να έχει καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα.

Η γ’ περίοδος τελείωσε με 22-57, με τον Κάδμο να ανοίγει και άλλο τη διαφορά φτάνοντας στο τελικό θριαμβευτικό 71-30!

Διαιτητές: Βελέντζας-Σπυρλιδάκης.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 6-19, 13-42, 22-57, 30-71.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΛΗΜΝΟΥ (Παπαμακάριος): Μπερτζιλιάν 4, Χριστοφιδέλλης, Μαγνήσαλης, Φτωχογιάννης, Ζεάκης 6, Φράγκος 2, Παπαδόπουλος, Μίτρε 1, Απότσος 6, Κρυσταλλάς, Μαυράκης 11, Λόζος.

Ε.Σ ΚΑΔΜΟΣ ΘΗΒΑΣ (Αναστασίου-Δεφίγγος):  Σκούμας 7 (1), Θεοδώρου 4, Αναστασίου Δ., Ευαγγελίου Γ. 7 (1), Μπόγρης 5 (1), Ευαγγελίου Ευγ. 5 (1), Λυμπερίου, Αναστασίου Δ.Μ., Τούτουζας 20 (2), Μελετίου 6, Μίχας 3 (1), Μπότσης 14.

Πηγη ... Stereabasket .gr



«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply