ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» »Unlabelled » ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΦΗΒΩΝ: Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Θήβα! ( Ε.Σ Κάδμος Θηβας - Κεραυνός Λάρισας 2:30 μ.μ.)


 
Η μεγάλη ώρα για τον Κάδμο έφτασε, με την ομάδα της Θήβας να δίνει σήμερα (14:30) έναν αγώνα-τελικό απέναντι στον Κεραυνό Λάρισας, όπου ο νικητής δεν παίρνει απλά την 1η θέση του 2ου ομίλου της προκριματικής φάσης Εφήβων, αλλά και το εισιτήριο για την τελική φάση της διοργάνωσης που θα γίνει φέτος με τη μορφή final-8 στο Ηράκλειο της Κρήτης από 26 Απριλίου-1 Μαΐου!

Ο Κάδμος δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση, έχει κερδίσει εύκολα τους Φαίακα Κέρκυρας και Ήφαιστο Λήμνου και σήμερα θέλει να κάνει το 3/3, έχοντας στο πλευρό του τον κόσμο της Θήβας, που όπως και τις πρώτες δύο μέρες του τουρνουά, έτσι και σήμερα αναμένεται να κατακλύσει το κλειστό γυμναστήριο της Θήβας!

Ο Κένταυρος Λάρισας επίσης δείχνει πως διαθέτει μια δυνατή ομάδα, προέρχεται επίσης από δύο εύκολες νίκες απέναντι στις ομάδες της Κέρκυρας και της Λήμνου, με το σημερινό ματς να έχει ξεκάθαρα τον χαρακτήρα τελικού!

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Καρακωνσταντόπουλος-Χρόνης.

Πριν από τον αγώνα του Κάδμου, θα προηγηθεί στις 12:00 ο αγώνας Ήφαιστος Λήμνου-Φαίακας Κέρκυρας που ουσιαστικά θα κρίνει την 3η θέση του ομίλου.

Πηγη ... Stereabasket .gr 



«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply