ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» » '' Λεβαδος mountain trail 2022 '' Κυριακη 6 Μαρτιου Πηγες Κρυας Λιβαδεια

Ενός μοναδικού κάλους φυσικό τοπίο περιμένει τους εκατοντάδες δρομείς απ’ όλη την Ελλάδα, στις μαγευτικές πηγές της Έρκυνας στη Κρύα να το ανακαλύψουν!
Εκκίνηση και τερματισμός ανάμεσα στα τρεχούμενα νερά του ποταμού καθώς και στα αιωνόβια πλατάνια, συνθέτουν ένα μοναδικό σκηνικό φύσης και ιστορίας.

6ος Λέβαδος Mountain Trail 🏆
⏱ Ώρες διεξαγωγής αγώνων - Κυριακή 6 Μαρτίου:
• 1ος αγώνας 23,7 χλμ. εκκίνηση 10:00
• 2ος αγώνας 10,8 χλμ. εκκίνηση 11:15
📌 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ
Οι δύο αγώνες έχουν αφετηρία και τερματισμό στο ίδιο σημείο, την περιοχή των πηγών της Έρκυνας (ΚΡΥΑ). Οι διαδρομές και των δύο αγώνων ξεκινούν από υψόμετρο 179 μέτρων και φθάνουν στο υψηλότερο σημείο τα 905 μ. ο πρώτος και τα 580 μ. ο δεύτερος.
📍Στον πρώτο αγώνα των 23,7χλμ., τα 17 χλμ. είναι μονοπάτια, τα 5,2 χλμ. δασικοί δρόμοι και το 1,5 χλμ. άσφαλτος και πεζόδρομος, με θετική υψομετρική που ξεπερνά τα 1.550 μ.
📍Στον δεύτερο αγώνα των 10,8χλμ., τα 7.500 μ. είναι μονοπάτια, τα 1.800 μ. δασικός δρόμος, και τα 1.500 μ. άσφαλτος και πεζόδρομος, με τη θετική υψομετρική να ξεπερνά τα 650 μ.
🆘 Οι διαδρομές έχουν σήμανση με :
• Μεταλλικές πινακίδες με το γράμμα Λ και βελάκι κατεύθυνσης
• Πινακίδες προσαρμοσμένες σε ευδιάκριτα σημεία με το γράμμα Λ και κόκκινο χρώμα
• Ταινία έργου και χρώμα κόκκινο σε εμφανή σημεία των διαδρομών.
Μετά τον τελευταίο δρομέα και στους δύο αγώνες θα ακολουθεί έμπειρος συνοδός (σκούπα) έχοντας μαζί του υγρά, τρόφιμα και φαρμακευτικό υλικό.
💯 Ο αγώνας με δεδομένο ότι έχει θετική υψομετρική διαφορά μεγαλύτερη των 1.250 μ., αποτελεί για τους ενδιαφερόμενους κριτήριο για τη συμμετοχή τους στον Μαραθώνιο του Ολύμπου το 2022-23.


«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply