ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» » Eπεισοδια στο Σχηματαρι καταγγελει ο ΑΣ Αρης Θηβας

 Σήμερα ο ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΗΒΩΝ μετα και την σημερινή νίκη ενάντια στον «λίγο» ΠΡΩΤΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ με 67-78 βρισκεται στην πρώτη θέση του Πρωταθλήματος.

Η νίκη και η πρωτιά στο πρωτάθλημα ήρθαν σε δεύτερη μοίρα καθώς όταν νιώθεις μικρός και λίγος προσπαθείς να κερδίσεις με οτιδήποτε άλλο εκτός από το άθλημα που ευαγγελεσαι ότι υπηρετείς. Αυτή ήταν και η οδός που επέλεξε ο σημερινός μας αντίπαλος ο οποίος κατέφυγε σε μη αθλητικές τακτικές καταφέρνοντας να τραυματίσει αρκετά σοβαρά δυο από τους αθλητές μας να εκθέσει σε κίνδυνο πολλούς άλλους αθλητές και παράγοντες της ομάδας μας με αποτέλεσμα να χρειαστεί η αστυνομική παρουσία και η παρέμβαση του ΑΤ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ ώστε να ολοκληρωθεί ο αγώνας.
Η αναγκαστική φυγή των διαιτητών του αγώνα αδιάψευστος μάρτυρας των γεγονότων για όσους δυσπιστήσουν. Δυστυχώς σήμερα ο στόχος του αντιπάλου μας έμοιαζε να είναι άλλος από αυτόν της τίμιας νίκης και θύμιζε πιο πολύ εντεταλμένη υπηρεσία….
Ελπίζουμε διοργανώτρια αρχή να πράξει τα δέοντα προς την σωστή κατεύθυνση ώστε κάποιοι «ευεργέτες» του αθλήματος να επανέλθουν στα μπασκετικά και αθλητικά ιδεώδη και όχι σε αυτά της ελεύθερης πάλης η ακόμα καλύτερα του STEET FIGHTING.
Εμείς συνεχίζουμε να υπηρετούμε το άθλημα γιατί δεν βλέπουμε τον σύλλογο μας ως «μαγαζί που κλείνει». Αγαπάμε και υπηρετούμε τον αθλητισμό για τα παιδιά της πόλης μας διδάσκοντάς τους την ευγενή άμιλλα και όχι την νίκη με κάθε μέσο…..
Συγχαρητήρια στα παιδιά της ομάδας μας που έδειξαν το αθλητικό ήθος και ανάστημα που χρειαζόταν για μια παλικαρίσια νίκη.
Έχουν την αθλητική παιδεία και την στόφα του πρωταθλητή μέσα και έξω από το γήπεδο!!!


«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply