ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» » ΑΕ Δηλεσιου - ΑΕ Σκουρτων 2-2 στο Ντερμπι Κορυφης της Β' Κατηγοριας Βοιωτιας

 
Στο ντέρμπυ κορυφής η ΑΕ ΔΗΛΕΣΙΟΥ και η ομάδα των ΣΚΟΥΡΤΩΝ  μοιράστηκαν τους βαθμούς και παρέμειναν ισόβαθμοι  στην πρώτη θέση του ομίλου.

Οι δύο  ομάδες επηρεασμένες από την μεγάλη αποχή δεν απέδωσαν το ποδόσφαιρο που μας είχαν συνηθίσει. Το Δήλεσι αν και παρατάχθηκε χωρίς το βασικό του κορμό στο άξονα έλειπαν οι Δεληγιώργης (κατάγμα αγκώνα) Φραντζεσκάκης και Βαμί ( λόγω εργασιακών υποχρεώσεων δεν συμμετέχουν στην ομάδα) είχε καλύτερο ρυθμό  δημιούργησε και έχασε αρκετές φάσεις είχε και χαμένο πέναλτυ  και τα Σκούρτα με έμπειρους παίκτες αλλά επηρεασμένους από την δίμηνη  αποχή είχαν κι αυτοί τις δικές τους καλές στο παιχνίδι.
Στο 1 λεπτό του παιχνιδιού η ομάδα των Σκούρτων είχε δοκάρι με τον Λάμπρου, το Δήλεσι απάντησε στο 7' με σουτ σε φάουλ του Άντυ Άτια μόλις άουτ στο 8' τα Σκούρτα άνοιξαν το σκορ μετά από λάθος εκτίμηση του γκολκήπερ ο φορ έκλεψε την μπάλα και σημείωσε το 1-0, στο 17' Ο Δάβρης κέρδισε το πέναλτυ αλλά ο Αντυ Άτια έστειλε με πολύ Δύναμη την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ. Στο 20΄ λεπτό ο Καραμπας με κεφαλιά μετά από κορνερ του Ρενάτο Άτια δεν βρήκε την εστία από πολλή καλή θλεση,  Στο 24 νέα μεγάλη ευκαιρία για το Δήλεσι ο Δάβρης έκανε την ατομική από δεξιά έσπασε την μπάλα στο σημείο του πέναλτυ ο Πρελορέντζος πλάσαρε και ο γκολκήπερ έδιωξε με τα πόδια. Πανομοιότυπη φάση στο 31' με τον γκολκήπερ των φιλουξενουμένων να αποκρούει σουτ του Ανυφαντή. Στό 44 ο Ανυφαντής κέρδισε το πέναλτυ και το εκτέλεσε ο ιδιος κανοντας το 1-1 Στο δεύερο ημίχρονο τα Σκούρτα στο 54 πήραν το προβάδισμα με πέναλτυ που κέρδισε ο Λάμπρου από τον Αρκουλή. και στο 74  ήρθε η ισοφάριση για το Δήλεσι με εντυπωσιακό γυριστό  σουτ  του Δάβρη, Το Δήλεσι είχε την ευκαριά στο 85' με τον Ανυφαντή και στο 89 με τον Ρενάτο να πάρει τούς τρεις βαθμούς αλλά τα σουτ που επιχειρησαν πέρασαν πανω από την εστία. 

Διακριθηκαν για το Δήλεσι οι Δάβρης Ανυφαντής Αντυ Άτια, και Μάριος Χατία. 

ΑΕ ΔΗΛΕΣΙΟΥ [ΚΑΡΑΜΠΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ]
 ΑΡΚΟΥΛΗΣ ΑΘ. ΑΡΚΟΥΛΗΣ ΗΛ. ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑΚΗΣ ( λτ 58 ΠΟΘΗΤΟΣ) ΚΑΡΑΜΠΑΣ, ΑΝΤΥ ΑΤΙΑ, ΠΡΕΛΟΡΕΝΤΖΟΣ (65 ΜΑΡΗΣ)  ΜΑΡΙΟΣ ΑΤΙΑ,  ΔΑΒΡΗΣ,  ΡΕΝΑΤΟ ΑΤΙΑ,ΑΝΥΦΑΝΤΗΣ, ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ.

Πηγη ... Τμημα Ενημερωσης ΑΕ Δηλεσιου 

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply