ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» » Στο Σταδιο Θηβας Λεβαδειακος - Κηφισια για τη Super League 2

 Την Κηφισιά υποδέχεται η ομάδα μας την Κυριακή 9/1/2022 για τη 12η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Betsson Super League 2.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 14:45 (και όχι στις 17:00 όπως αρχικά είχε οριστεί) και θα διεξαχθεί (για ακόμη μία φορά) στο δημοτικό στάδιο Θήβας, καθώς οι εργασίες επισποράς στο χλοοτάπητα του δημοτικού σταδίου Λιβαδειάς «Λάμπρος Κατσώνης» δεν έχουν ολοκληρωθεί.
Η τιμή των εισιτηρίων είναι 10€ (γενική είσοδος) και η διάθεσή τους θα γίνεται την Κυριακή (ημέρα του αγώνα) από τις 8:30 έως τις 12:30 στα γραφεία της ΠΑΕ στην πλατεία Μαγιάκου (Ταμπάχνα). Τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν κανονικά.
Δε θα λειτουργήσουν εκδοτήρια στο δημοτικό στάδιο Θήβας, σύμφωνα με το νέο «Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων με Φιλάθλους».
Υπενθυμίζεται ότι για την αγορά των εισιτηρίων απαιτείται η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης (σε ισχύ) Covid-19, καθώς και έγγραφο ταυτοπροσωπίας. Τα ίδια έγγραφα οι φίλαθλοι θα πρέπει να επιδεικνύουν και κατά την είσοδό τους στο γήπεδο.
Οι ανήλικοι φίλαθλοι ηλικίας 13 έως 17 θα μπορούν να εισέρχονται επιδεικνύοντας βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με PCR τεστ εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή rapid test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών πριν τη διεξαγωγή του αγώνα, ενώ όσοι είναι 12 ετών και κάτω, θα μπορούν να εισέρχονται και με αρνητικό self – test που θα έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.
Επισημαίνεται ότι όλοι οι φίλαθλοι θα πρέπει τόσο κατά την είσοδό τους, αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής τους στο γήπεδο να φοράνε τη μάσκα προστασίας.



«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply