ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» » AO Yπατου ...Απαντηση στο Πρωην Ποδοσφαιριστη της ομαδας Παναγιωτη Ατματσιδη

 Αθλητικος Ομιλος Υπατου 
Απαντηση στον πρωην ποδοσφαιριστη της ομαδας Παναγιωτη Ατματσιδη για τα λεγομενα του στα Ηλεκτρονικα δικτυα μεσω του Γενικου Αρχηγου της ομαδας 
Δημητρη Καλλιμανη που Ανεφερε στις ερωτησεις του Ηλεκτρονικου Αθλητικου Σαιτ mikriliga .gr

Στον κ. Ατματσίδη, όπως και στο σύνολο της ομάδας δεν υπάρχει η παραμικρή οφειλή σύμφωνα με τα συμφωνηθέντα και τα δεδουλευμένα. Είναι πλήρως εξοφλημένος και επιπροσθέτως έχει πάρει και πριμ εκτός συμφωνίας, όπως και το σύνολο της ομάδας, για την καλή πορεία στο Κύπελλο Ελλάδος.

Όσον αφορά το γηπεδικό πρόβλημα, ναι είναι ένα θέμα υπαρκτό το οποίο αντιμετωπίζουν σχεδόν στο σύνολο τους οι ομάδες της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας αλλά ακόμη και ομάδες της Super League 2, καθόσον τα γήπεδα είναι Δημοτικά, η συντήρηση τους δύσκολη λόγω έλλειψης πόρων και η διαθεσιμότητα τους περιορισμένη και όχι αποκλειστική καθόσον γίνεται χρήση και από άλλες ομάδες και αθλήματα.

Εμείς χρησιμοποιούμε ως έδρα το Δημοτικό Στάδιο της Θήβας, το οποίο είναι με φυσικό χόρτο και προσφάτως ανακαινισμένο, και για τις προπονήσεις το έχουμε στη διάθεση μας μόνο 2 φορές την εβδομάδα. Αποτέλεσμα αυτού είναι για τις υπόλοιπες προπονήσεις να αναζητούμε άλλες λύσεις (είτε στο πλαστικό του Υπάτου, είτε στο με φυσικό χόρτο στις Ερυθρές). Όσον αφορά τα υπόλοιπα θέματα που αναφέρει περί ρουχισμού, ζεστού νερού κλπ. είναι ανάξια λόγου για να τα σχολιάσω.

Το ερώτημα όμως που προκύπτει, είναι γιατί τη δήλωση αυτή την πραγματοποίησε λίγες ώρες μετά από την ώρα που παρέλαβε το έγγραφο της μετεγγραφής του σε άλλη ομάδα, (δηλαδή εκ του ασφαλούς); Για να το κάνουμε πιο καθαρό, την αποχώρηση του την ζήτησε ο ίδιος και η Διοίκηση της ομάδας δεν του την αρνήθηκε, παρότι είχε συμφωνητικό παραμονής για όλη τη σεζόν, υποχρεώνοντας με αυτόν τον τρόπο την ομάδα του Υπάτου να μείνει ξεκρέμαστη και να αναζητά άμεσα τον αντικαταστάτη του. Όταν δε του ζητήθηκε από τη Διοίκηση αλλά και τον προπονητή του να αγωνιστεί για 2 ακόμη παιχνίδια μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του, το αρνήθηκε δείχνοντας ότι δεν τον ενδιαφέρει η ομάδα αλλά ο εαυτός του και μόνο. Είναι αυτός επαγγελματισμός; Ή υπάρχει άλλος λόγος;

Το θέμα επίσης είναι ότι την ανάρτηση-δήλωση αυτή την έκανε γνωρίζοντας ότι η πορεία της ομάδας αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε κομβικό σημείο, καθόσον την ερχόμενη Κυριακή αγωνίζεται με τον συνδιεκδικητή του τίτλου εκτός έδρας, με αποτέλεσμα να δημιουργήσει αναστάτωση στο εσωτερικό της ομάδας. Είναι αυτός επαγγελματισμός; Ή υπάρχει άλλος λόγος;

Το ότι ο Α.Ο. Υπάτου από μία μικρή ομάδα που αγωνιζόταν πριν λίγα χρόνια στο Β΄τοπικό Βοιωτίας και αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στη Γ΄ Εθνική, πρωταγωνιστώντας επί τρία χρόνια στους ομίλους που αγωνιζόταν, και φέτος διεκδικεί ακόμη και την άνοδο της στη Super League 2, είναι η απάντηση από μόνη της στα λεγόμενα του κ. Ατματσίδη.

Σε κάθε περίπτωση, τα με υβριστικό τρόπο γραφόμενα από τον κ. Ατματσίδη θίγουν, προσβάλλουν και συκοφαντούν την ομάδα του ΑΟ Υπάτου και τους ανθρώπους που ασχολούνται με αυτήν, και εξ’ όσων γνωρίζω, η Διοίκηση της ομάδας επιφυλάσσεται για περαιτέρω νομικές ενέργειες.

Η ανάρτηση του Παναγιώτη Ατματσίδη ήταν η εξής:

Αγωνίζομαι επαγγελματικά 17 χρόνια, σε όλες τις εθνικές κατηγορίες και δεν είναι πρώτη φορά που βλέπω άθλιες συνθήκες εργασίας.

Στην προκειμένη περίπτωση όμως, αναρωτιέμαι πώς μπορείς να αποκαλείς “επαγγελματική”, μία ομάδα που δεν έχει γηπεδο να προπονηθεί και κάνει προπόνηση όπου βρει μέσα στη Βοιωτία και αυτό ΑΝ την αφήσουν! Σε αυτούς τους λίγους μήνες, έζησα περιστατικά απείρου κάλλους, οπου μας έδιωξαν (!) από γηπεδο ακούρευτο με ένα μέτρο χόρτο και όπου δεν υπήρχε ζεστό νερό για μπάνιο! Επίσης, είναι να αναρωτιέται κανείς, πώς βγάζεις προς τα έξω τέτοια φήμη “επαγγελματισμού”, όταν η ενδυμασία και το αθλητικό υλικό γενικότερα είναι επιπέδου “τοπικού” και ίσως και χαμηλής κατηγορίας τοπικού!

Αναρωτιέμαι ακόμα, αυτή η σοβαροφάνεια και η “ασφάλεια” ως προς το οικονομικό σκέλος, από πού προκύπτει; Όταν καμία φορά (!) δεν πληρώθηκε εκπροθεσμα βάση ιδιωτικών συμφωνητικών κάποια μισθοδοσία; Επιπροσθέτως, σε αυτό το ευαίσθητο θέμα, ήταν κάτι που μέσω των αρχηγών μας διαβεβαίωνε η διοίκηση ότι θα λυθεί. Προφανώς κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Ήμασταν διαρκώς απλήρωτοι μέχρι και ενάμιση μήνα! Αντί αυτού υπήρξε η απειλή μείωσης 30% του μισθού μας μετά από μία ήττα, σε ένα γήπεδο, που αν και γηπεδούχοι, δεν είχαμε πατήσει ποτέ!

Παράλληλα, ενώ θα παίζαμε σε χόρτο, κάναμε όλη τη εβδομάδα σε πλαστικό! Θα αναρωτηθεί κανείς, “πως λοιπόν μια ομάδα σε τέτοια επίπεδα οργάνωσης και διοίκησης μπορεί να λέει ότι θέλει και πάει για ανοδο”; “Μπορεί” θα πω εγώ. Γιατί έχει παίκτες, προπονητές και φροντιστές με προσωπικότητα και αυτό είναι έργο μονάχα δικό τους! Όπως και η βαθμολογική θέση της ομάδας, δηλαδή των ποδοσφαιριστών και του τεχνικού επιτελείου.

Σε ότι αφορά “παραγοντίσκους” που δεν σηκώνουν τηλέφωνα όταν δεν τους συμφέρει, που κάνουν ότι δεν έχουν σήμα (!) όταν τους παίρνεις από αλλά τηλέφωνα και είναι άνθρωποι που δεν έχουν καμία ευαισθησία σε προσωπικά θεμματα, που δεν εκτιμούν τίποτα από όσα κάνεις, παρά μόνο ζητάνε χωρίς να δίνουν, η ζωή και κατ’ επεκταση το ποδοσφαιρο, τους έχει επιστρέψει αυτό ακριβώς που δικαιούνται: ένα τίποτα και αποτυχίες! Τίποτα δεν είναι τυχαίο! Πλέον, όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος γνωρίζει τι είστε!

Εύχομαι στου παλιούς μου συμπαίκτες και προπονητές, καλή δύναμη και επίτευξη του στόχου που έχουν βάλει οι ίδιοι! Τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και στη ζωή τους!

Υ.Γ.: Σας χαρίζω ένα μισθό και ένα μικρό υπόλοιπο να πιείτε καφέ στην υγεία μου. Αφήνω την ομάδα σας δεύτερη, με ένα πόντο πίσω και μέσα στους στόχους κάτι που δεν καταφερατε ποτέ. Τα χρήματα που μου ζητήσατε πίσω για να με αποδεσμεύσει ο πρόεδρος της ομάδας σας, χρήματα δουλεμένα, τα στερήσατε από την οικογένεια μου. Τουλάχιστον, πάρτε θερμοσίφωνες και μπάλες.

Πηγη ... mikriliga .gr«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply