ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» » Xριστουγεννα με τον ΑΟ ΘΗΒΑ Στην Κεντρικη Πλατεια Κυριακη 12 Δεκεμβριου Συνδιοργανωση με Περιφερειακη Ενοτητα Βοιωτιας

 Ο ΑΟ Θήβα Διοργανωνει εορταστικες εκδηλώσεις για τα Χριστούγεννα στην πόλη μας την Κυριακή 12 Δεκεμβριου 10.30 π.μ
…με την χρηματοδότηση από την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας (ευχαριστουμε πολύ
την κα Παπαθωμα ) και σε συνεργασία με τον Δήμο Θήβας και τον εμπορικό σύλλογο Θήβας διοργανώνουμε μια γιορτή για μικρούς και μεγάλους στην πλατεία κ όλο τον πεζόδρομο της Επαμεινώνδα με ξυλοπόδαρους ,ξωτικά ,Αγ Βασίλη , παρά πολλά περίπτερα για την διασκέδαση των μικρων μας φίλων και φυσικά πλούσιες αθλητικές δραστηριότητες (φουσκωτό ποδοσφαιράκι , πέναλτι στον Άι Βασίλη , φουσκωτό στόχο κ.α.)!!!!
Είναι μια προσφορά από την ομάδα μας στην πόλη και σε όλους τους κατοίκους της επαρχίας μας.
Είναι μια προσπάθεια για την τόνωση της αγοράς (είναι η πρώτη Κυριακή του εορταστικού ωραρίου )και της ψυχολογίας όλων μας!!!
Είναι το κοινωνικό πρόσωπο του ΑΟ Θήβα , είναι το ευχαριστώ στους χορηγούς μας και σε όλους όσους βοηθούν την ομάδα μας!!!
να είστε όλοι εκεί την Κυριακή 12/12 από τις 10:30 το πρωί !!!!καλα Χριστούγεννα !!!!

Μην ξεχνάμε , στην μεγάλη χριστουγεννιάτικη γιορτή της ομάδας μας την Κυριακή 12/12 , στο ειδικό περίπτερο , ρωτάμε , ενημερωνόμαστε , σώζουμε ζωές !!!
γινομαστε εθελοντές δότες μυελού των οστών !!!μια συνεργασία του ΑΟ Θήβα του ιατρικού Συλλόγου Θηβων και του συλλόγου Όραμα Ελπίδας !!!«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply