ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» » Super League 2 ... Στο Σταδιο Θηβας Λεβαδειακος - Ροδος Τεταρτη 29 Δεκεμβριου 15.00 μ.μ


 Στο δημοτικό στάδιο της Θήβας και όχι στη Λιβαδειά θα διεξαχθεί το παιχνίδι της Τετάρτης (15:00) ανάμεσα στον Λεβαδειακό και τη Ρόδο, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής για τον όμιλο νότου της Super League 2 

Ξεκινά αύριο Τρίτη 28/12/2021 η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα της Τετάρτης 29/12/2021 (15:00) με τη Ρόδο, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Betsson Super League 2, που θα γίνει στο δημοτικό στάδιο Θήβας και όχι στο δημοτικό στάδιο Λιβαδειάς «Λάμπρος Κατσώνης», λόγω εργασιών επισποράς στο χλοοτάπητα αυτού.
Η τιμή του εισιτηρίου είναι 10€ (γενική είσοδος), ενώ τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν κανονικά. Επίσης, όποιος φίλαθλος επιθυμεί θα μπορεί (χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση) να μεταφερθεί στο γήπεδο της Θήβας με λεωφορείο που θα διαθέσει η ΠΑΕ. Το λεωφορείο θα αναχωρήσει στις 13:30 από το Ζάππειο.
Σύμφωνα με το νέο «Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων με Φιλάθλους» τα εκδοτήρια την ημέρα του αγώνα θα είναι ΚΛΕΙΣΤΑ και η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται αποκλειστικά και ΜΟΝΟ από τα γραφεία της ΠΑΕ στην πλατεία Μαγιάκου (Ταμπάχνα) τις εξής ημέρες και ώρες:
αύριο Τρίτη 28/12/2021 από τις 15:00 έως τις 21:30 και
την Τετάρτη 29/12/2021 (ημέρα του αγώνα) από τις 09:00 έως τις 12:30.

Για την αγορά τους απαιτείται η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης (σε ισχύ) Covid-19, καθώς και έγγραφο ταυτοπροσωπίας.
Τα ίδια έγγραφα οι φίλαθλοι θα πρέπει να επιδεικνύουν και κατά την είσοδό τους στο γήπεδο.
Οι ανήλικοι φίλαθλοι ηλικίας 13 έως 17 θα μπορούν να εισέρχονται επιδεικνύοντας βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με PCR τεστ εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή rapid test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών πριν τη διεξαγωγή του αγώνα, ενώ όσοι είναι 12 ετών και κάτω, θα μπορούν να εισέρχονται και με αρνητικό self – test που θα έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Υπενθυμίζεται ότι όλοι οι φίλαθλοι θα πρέπει τόσο κατά την είσοδό τους, αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής τους στο γήπεδο να φοράνε τη μάσκα προστασίας.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply