ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» » Απαντηση του ΑΟ Θηβα στις Αναφορες του Προεδρου ΑΟ Υπατου Κωστα Περαντακου για τη Χρηση στο Σταδιο Θηβας

 ο Προεδρος του ΑΟ Υπατου κ.Περαντάκος Κωστας μίλησε στο radiothiva .gr και τον Δημοσιογραφο Γιωργο Πεππα για το δημοτικό στάδιο της Θήβας, υπογραμμίζοντας πως η κατάσταση έχει φτάσει στο σημείο μηδέν. 

Προσφάτως πραγματοποιήθηκε επισπορά στο γήπεδο, ενώ υπάρχει μια συμφωνία πως οι δύο σύλλογοι που χρησιμοποιούν το γήπεδο, του ΑΟ Θήβα και του ΑΟ Υπατου, θα σεβαστούν τις προτάσεις που θα κάνει ο ΔΟΘ, σύμφωνα με τον κ. Περαντάκο, ώστε να μην φτάσει ξανά στην προηγούμενη κατάσταση του το γήπεδο. 

Ο κ. Περαντάκος σημείωσε πως ζητήθηκε από την ομάδα να παραμείνει μια εβδομάδα ακόμη εκτός του γηπέδου και να μην γίνει προπόνηση, κάτι που έκανε και ο ΑΟ Θήβας. Την περασμένη Τετάρτη, λόγω της βροχόπτωσης, η ομάδα του Υπάτου δεν πραγματοποίησε την προγραμματισμένη προπόνησή του, για να προστατέψει το γήπεδο, όμως την Πέμπτη αλλά και την Παρασκευή, όπως αναφέρει ο Πρόεδρος του ΑΟ Υπάτου, έγινε χρήση του γηπέδου από την ακαδημία του ΑΟ Θήβα, υπογραμμίζοντας πως παρά την ονομασία της η ακαδημία δεν έχει σχέση με το σωματείο του Αθλητικού Ομίλου Θήβας, «γιατί εάν ήταν του ΑΟ Θήβας, προφανώς ο Πρόεδρος του και το συμβούλιο θα ακολουθούσε την ίδια γραμμή που ακολούθησε το σωματείο που παίζει στην 1η τοπική κατηγορία.»



Ο κ. Περαντάκος έθεσε ως ερώτημα, «ποιος είναι εκείνος που δίνει το δικαίωμα στις ακαδημίες του ΑΟ Θήβα να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο, με βάση ποιον προγραμματισμό και ποιανού την άδεια; Και ποιος είναι αυτός που θα δώσει λόγο τώρα, γιατί ενώ τα σωματεία δεν μπήκαν, μπήκαν οι ακαδημίες και το γήπεδο δεν ήταν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Αρα λοιπόν εδώ υπάρχει ένα θέμα προγραμματισμού του γηπέδου, δεύτερον να αναζητηθούν οι ευθύνες του ποιος έχει τα κλειδιά και ανοίγει το γήπεδο και μπαίνει μέσα όποιος θέλει και κάνει προπόνηση, γιατί εγώ θα το πω, είναι όποιος θέλει από την στιγμή που δεν είναι σωματείο που αγωνίζεται στις τοπικές κατηγορίες, για μένα είναι όποιος θέλει. Δεν θέλω να προσβάλλω το όνομα του ΑΟ Θήβα για αυτό και το διαχωρίζω», σημείωσε ο κ. Περαντάκος.


ΑΟ ΘΗΒΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Δ.Σ

Αφήσαμε να περάσει λίγη ώρα προσπαθώντας να κατανοήσουμε τις δηλώσεις από πλευράς διοικήσεως του ΑΟ Ύπατου …προσπαθώντας να καταλάβουμε τι τους έφταιξε …προσπαθώντας να καταλάβουμε ποιανού είναι οι ακαδημίες του ΑΟ Θήβα αφού δεν είναι του ΑΟ Θήβα …προσπαθώντας να καταλάβουμε τι ήταν αυτό που έκανε κακό στο γήπεδο ;;;Η ομαδα μας που έχει να μπει στο γήπεδο από 17/10;;;Τα τριάντα εικοσακιλα πιτσιρίκια μας με παπούτσια χωρις ταπες που μπήκαν δυο φορές στις γωνιές του γηπέδου ;;;η άψογη συνεργασία μας και η κατανόηση μας;;;ειλικρινά χάνουμε πάσα ιδέα !!!λυπουμαστε για λογαριασμό σας «κύριοι»…και ναι φυσικά δεν μπήκε η μεγάλη ομαδα για να κάνουν προπόνηση οι ακαδημίες μας!!!αυτα τα παιδιά είναι το μέλλον της ομάδας μας τα παιδιά των συμπολιτών μας που έχουν κάθε δικαίωμα να χρησιμοποιούν τις αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης μας ….σιγά μην χάλασαν το γήπεδο τα παιδάκια και όχι οι μαντράχαλοι !!!εμεις φυσικά και δεν θα βγάζαμε τέτοια ανακοίνωση εάν είχαν μπει στο γήπεδο οι ακαδημίες του ΑΟ Ύπατου !!!!!λιγο πέτσα ρε παιδιά !!!
Εκ του ΔΣ του ΑΟ Θήβα !!!





«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply