ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» » '' 2oς Αγωνας Δρομου Λευτερης Καρασαββας '' στο Μοσχοποδι Θηβας

 Καταφέραμε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να τιμήσουμε την μνήμη ενός νέου ανθρώπου που είχε φύγει άδικα λίγα χρόνια πριν!!

Συγχρόνως όλοι εσείς προσφέραται τροφή για αρκετούς μήνες, χαμόγελο με τα παιχνίδια που χαρίσατε και θα ζεστάνεται με τα ρούχα που προσφέρατε παιδιά και όχι μόνο!!
Θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς τους αθλητές ένα ένα ξεχωριστά θερμά από την καρδιά μου που επιλέξατε να παραβρεθήτε σε έναν φιλανθρωπικό αγώνα που δεν έχει την αίγλη των αγώνων που ξέρουμε!
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον Σ.Δ.Υ.Μ. Θήβας που ήταν από την πρώτη στιγμή κοντά μας και τα μέλη του που βοήθησαν τον αγώνα ως οδηγοί....την Ο.Δ.Ι.Κ. Θήβας για ότι έκανε για εμάς και όλα τα μέλη που παρευρέθησαν και ειδικά τον Spiros Bakalis για την άψογη συνεργασία.....
Τα μέλη του Κ.Ψ.Μ. Βετεράνων ειδικών Δυνάμεων....τα μέλη της Τράπεζας Αίματος Δημήτρης Βλών....τα μέλη της Ομάδας ΟΔΕΥΩ και όσα παιδιά βοήθησαν ως εθελοντές ....όλους αυτούς που ήρθαν άφησαν πράγματα στην εκδήλωση και έφυγαν αθόρυβα....και τέλος το οικογενειακό μου περιβάλλον που αγκαλιάσαμε με χαρά αυτήν την εκδήλωση!!!
Εύχομαι να είμαστε όλοι καλά να βρεθούμε για τον ίδιο σκοπό και του χρόνου!!

Καλές γιορτές Υγεία Μόνο!!!
Σταματης Καρασαββας


«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply