ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» » Γιωργος Χατζησαρογλου Μελος Ε.Ε της Ε.Π.Ο Υπαρχει Δυνατοτητα να συνεχιστουν και τα Τοπικα Πρωταθληματα

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή “Sport Time” στο Pella Tv και στον Γιάννη Τακαβακόπουλο ο Προεδρος της ΕΠΣ Δραμας και Μελος της Εκτελεστικης Επιτροπης της Ε.Π.Ο κ. Γιωργος Χατζησαρόγλου σημείωσε επίσης ότι είναι σχεδόν βέβαιη η παράταση της αγωνιστικής περιόδου για τα τοπικά και ότι είναι στην ευχέρεια κάθε Ενωσης να διαχειριστεί την κατάσταση.

«Μετά τη Super League 1 τα προβλήματα είναι γνωστά. Είναι δύσκολα τα πράγματα, γιατί δεν έχουμε τη βοήθεια που θα έπρεπε να έχουμε από την Πολιτεία. Σε κάποιες χώρες διεξάγονται και τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα γιατί η κυβέρνησή τους βοηθά στο να τηρηθεί το πρωτόκολλο, σύμφωνα με όλα αυτά που προβλέπονται για τη μεγάλη κατηγορία. Γι’ αυτό εμείς σα χώρα έχουμε μείνει πίσω στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και αναφέρομαι στη Super League 2 – Football League. Αυτές οι δύο κατηγορίες αν είχαν μία στήριξη από τους φορείς, τον ΕΟΔΥ, την Περιφέρεια και τους Δήμους σε κάθε νομό τα πράγματα θα ήταν πιο εύκολα. Αυτό ακριβώς περιμένουμε τώρα… Βοηθάει η ΓΓ Αθλητισμού, πιέζει προς αυτή την κατεύθυνση και πιστεύω ότι θα τα καταφέρει».

Για το αν είναι ευθύνη της Πολιτείας που δεν έχουν ξεκινήσει τα υπόλοιπα πρωταθλήματα: «Τη χώρα μας τη θεωρώ πιο αναβαθμισμένη σε όλους τους τομείς σε σχέση με άλλες χώρες που διεξάγονται τα πρωταθλήματα και δεν μπορώ να καταλάβω πώς τα κατάφεραν αυτοί και δεν μπορούμε εμείς να τα καταφέρουμε ακόμη. Αλλά απ’ ό,τι αντιλαμβάνομαι δόθηκε ένα ιδιαίτερο βάρος στο να στηριχτεί το σύστημα υγείας. Αυτό είναι το πρόβλημα όπου η χώρα μας, η επιτροπή εμπειρογνωμόνων, η κυβέρνηση, έδωσαν ένα βάρος στο να στηρίξουμε το σύστημα υγείας παρά να δούμε όλα τα υπόλοιπα. Νομίζω ότι έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου όλοι οι φορείς να ασχοληθούν πλέον και με τον αθλητισμό…».

Για τη Γ’ Εθνική: «Εχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να ξεκινήσει η Γ’ Εθνική. Πιστεύω ότι θα ξεκινήσουμε, όμως θα τηρήσουμε το πρωτόκολλο. Αυτή είναι η συμφωνία».

Για τα τοπικά πρωταθλήματα: «Εκεί τα πράγματα είναι πολύ πιο δύσκολα. Δεν μπορούμε να έχουμε οριστική και αμετάκλητη διακοπή, διότι δεν επηρεάζεται η εντολή της UEFA/FIFA για τις συγκεκριμένες κατηγορίες, που σημαίνει ότι η παράταση της αγωνιστικής περιόδου είναι σχεδόν βέβαιη. Πρέπει πλέον να μη σκεφτόμαστε το 30 Ιουνίου και να υπολογίσουμε τα περσινά δεδομένα, ότι μπορεί η ποδοσφαιρική περίοδος να πάει μέχρι 31 Αυγούστου. Επομένως είναι στο χέρι κάθε ποδοσφαιρικής Ενωσης να διαχειριστεί μόνη της αυτή την κατάσταση και να μεγαλώσει τον χρόνο διάρκειας πρωταθλήματος, που φυσιολογικά θα έληγε στις 30 Ιουνίου και να μετατεθεί η ημερομηνία είτε Ιούλιο, είτε Αύγουστο…».

Πηγη ... Sport time , Pella TV«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply