ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» » Νεκρωνει ο Ερασιτεχνικος Αθλητισμος και Μαζι θα Αφανιστουν και οι Παραγοντες !!!

τα νέα μέτρα που οδηγήθηκε να πάρει η Κυβέρνηση για τον περιορισμό της επιδημίας του κορονοϊού ήταν αδύνατο να αφήσουν ανεπηρέαστο τον αθλητισμό.

Ο διαχωρισμός του επαγγελματικού με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό ουσιαστικά οδηγεί το δεύτερο σε λουκέτο τουλάχιστον ενός μήνα ??? με μοναδικό αστερίσκο για τα πρωταθλήματα της Α Εθνικής εφόσον αυτά μπορούν να εγγυηθούν την διενέργεια τεστ 48ώρες πριν από κάθε ματς.

Φυσικά, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό πρόκειται για ένα τεράστιο έξοδο ειδικά για συλλόγους που έχουν πολλά τμήματα στις κορυφαίες κατηγορίες καθώς και για μικρότερα σωματεία που θα πρέπει να βρουν πόρους σε περίπτωση που οι ομοσπονδίες αποφασίσουν τη συνέχιση των πρωταθλημάτων.

η Διακοπη των Ερασιτεχνικων Πρωταθληματων θα Αποθαρυνει και τους Παραγοντες που μοχθουσαν και πολλες φορες εδιναν και το υστερημα τους για διατηρησουν τα Σωματεια το επιπεδο θα πεσει πολυ χαμηλα και πολλα Σωματεια θα Αναγκαστουν να σταματησουν τη Λειτουργια τους 

ΕΠΣ Βοιωτιας

Κατόπιν ενημέρωσης που είχαμε από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και σύμφωνα με όσα περιγράφονται στην Επίσημη ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού . Αναστέλλονται όλα τα τοπικά πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. Βοιωτίας ( Επίσημοι και Φιλικοί αγώνες)μέχρι νεωτέρας. Αναστέλλονται οι δραστηριότητες σε αθλητικές εγκαταστάσεις (προπονήσεις).Επιτρέπεται μόνο η ατομική άσκηση και άθληση σε εξωτερικούς δημόσιους χώρους (χωρίς προπονητή).



«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply