ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» »Unlabelled » Πρωταθληματα Ποδοσφαιρου ... Τελος σε Γ' Εθνικη και Τοπικα Πρωταθληματα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, σε επίπεδο Γ’ Εθνικής η απόφαση είναι σχεδόν ειλημμένη
 με τα τωρινά δεδομένα  Πρωτάθλημα τέλος!
Η εισήγηση της Επιτροπής Διοργανώσεων για τη Γ’ Εθνική είναι αδιαπραγμάτευτη.
 Το πρωτάθλημα ολοκληρώνεται σε όλους τους ομίλους 
Πρωταθλητές αναδεικνύονται όσοι βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα, οι οποίοι κερδίζουν και την άνοδο. Το αν θα υπάρξει μέριμνα και για τους 2ους είναι κάτι που θα αποσαφηνιστεί εν καιρώ.

Ως προς τον υποβιβασμό, η Επιτροπή θα εισηγηθεί να πέσει μία ομάδα λιγότερη από κάθε όμιλο, ώστε και όσες ήταν στο όριο παραμονής  να παραμείνουν στην κατηγορία.
 Οι τελευταίες 4 ή 5 ομάδες ανά όμιλο (ανάλογα με το πόσες είχαν εξαρχής) θα πάρουν την άγουσα για το τοπικό.
Σε ότι αφορά τα τοπικά πρωταθλήματα κάθε ΕΠΣ κι εδώ φαίνεται πως υπάρχει σύμπνοια απόψεων. Σταματάνε τα πάντα!
Η πρόταση της Επιτροπής Διοργανώσεων είναι να μην παιχθεί ποδόσφαιρο μέχρι το καλοκαίρι και με αυτήν συντάσσεται και η συντριπτική πλειοψηφία των ΕΠΣ σε όλη την Ελλάδα.
 Υπάρχουν και αντίθετες φωνές, αλλά είναι μειοψηφία. 
Βάσει της πρότασης αυτής μεταξύ των ομάδων που κατακτούν τον τίτλο για την εκπροσώπηση στη Γ’ Εθνική της επόμενης περιόδου
Ως προς τον υποβιβασμό από τα τοπικά πρωταθλήματα, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ξεκάθαρο πλάνο. Είναι κάτι που θα κληθεί να αποφασίσει το ΔΣ κάθε ΕΠΣ το επόμενο χρονικό διάστημα.
Τέλος, σε ότι αφορά τις διοργανώσεις του Κυπέλλου αφήνεται ένα ανοικτό «παραθυράκι» για την ολοκλήρωσή τους κεκλεισμένων των θυρών. Εξάλλου, τα Κύπελλα των Ενώσεων ήταν σε προχωρημένο στάδιο και απέμεναν ημιτελικοί και τελικός στην πλειοψηφία τους. Είναι πολύ πιθανό λοιπόν, να υπάρξει αγωνιστική δράση -εφόσον δεν προκύψουν παραιτήσεις ομάδων από τη διαδικασία- αφού και το ενδεχόμενο αυτό είναι ορατό.
Σε κάθε περίπτωση, η Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ θα συνεδριάσει με τηλεδιάσκεψη ώστε να έχει ξεκάθαρη εικόνα για τη χαλάρωση των μέτρων.

Η εισήγησή της θα συζητηθεί στην Συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΟ, που θα πραγματοποιηθεί την Τεταρτη 29 Απριλιου  λαμβάνοντας και τις οριστικές αποφάσεις.

Πηγη ... On sports .gr

                                                         

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply