ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» »Unlabelled » Soccerlive .gr ... Συνεντευξη απο τον Αρχηγο του ΑΟ Υπατου Γιαννη Γκουμα

Γιαννης Γκούμας: Μπορεί το παραπάνω βήμα ο ΑΟ Υπάτου
Κυριάκος Παντζαρίδης 6ος Όμιλος 26 Μαρτίου 2020

Το οδοιπορικό του soccerlive.gr με τις συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές της Γ' Εθνικής συνεχίζεται.
Αυτή τη φορά, η ιστοσελίδα μας ταξιδεύει στα Ανατολικά της Θήβας, σε ένα χωριό που ονομάζεται Ύπατο που τα τελευταία χρόνια βλέπει την ομώνυμη ομάδα να εκπροσωπεί επάξια το νομό της Βοιωτίας στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. 
Με ανθρώπους οικονομικά ευκατάστατους, οι "οράνιε" έχουν την τύχη να διαθέτουν στο ρόστερ τους ποδοσφαιριστές υψηλής αξίας.
Πρώτος και καλύτερος στη λίστα είναι ο αρχηγός, Γιάννης Γκούμας που μετακινήθηκε πέρυσι στην ομάδα και έχει φροντίσει να αφήσει τη σφραγίδα του.Έχοντας ενεργό ρόλο στη μεσαία γραμμή, ο πρώην άσος του ΟΦΗ με τη φανέλα του οποίου κέρδισε την άνοδο στην Football League, έχει ανεβάσει το επίπεδο της ομάδας.
Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή που μοιράστηκε τις σκέψεις του μαζί μας.
-Πως κρίνεις την πορεία του ΑΟ Υπάτου; Κακά τα ψέματα ξεκινήσαμε με πρωταγωνιστικούς στόχους αλλά στην πορεία βρεθήκαμε να μένουμε πίσω. Έτσι όμως είναι το ποδόσφαιρο. Θα προσπαθήσουμε να τελειώσουμε τη σεζόν με τις λιγότερες δυνατές απώλειες.
74377158_2441822692551057_8700448824990105600_n.jpg
-Θεωρείς ότι φέτος η ομάδα μπορούσε να διεκδικήσει τον τίτλο;
Κοίταξέ εάν ήμασταν λιγο πιο προσεκτικοί σε κάποια καθοριστικά ματς ίσως να μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο. -Πλέον απομένουν τρία ματς με το 3Χ3 να είναι στις δυνατότητες σας. Παράλληλα είστε και εντός του στόχου του Κυπέλλου. Τι στόχο έχετε;
Έχουν μείνει τρια ματς και μέσα σε αυτό είναι και το ρεπό μας. Τα έχουμε όλα στην έδρα μας και θέλουμε να κάνουμε το απόλυτο. Έχει μείνει και ο τελικός Κυπέλλου όπου θέλουμε να το κατακτήσουμε, γιατί είναι ένας θεσμός που μας ενδιαφέρει.
-Η νέα σεζόν θα σε βρει στον ΑΟ Υπάτου;
Δεν ξέρω ακόμη που θα βρίσκομαι. Ας τελειώσει πρώτα ο θεός η χρονιά και θα μιλήσουμε με τους ανθρώπους της ομάδας. Ελπίζω να τα ξαναβρώ και να πάνε όλα καλά.
-Πως κρίνεις το επίπεδο της Γ' Εθνικής;
Το επίπεδο στην Γ' Εθνική δεν είναι και το καλύτερο δυνατό μπορώ να πω αλλά σε αυτό συμβιβαζόμαστε, τι να κάνουμε...
-Τι μήνυμα στέλνεις στον κόσμο για τον κορωνοϊό;
Υπάρχει μια σοβαρή κατάσταση με τον κορωνοϊο η οποία θέλω να έχει ευτυχή κατάληξη στο τέλος. Υγεία να έχουμε όλοι αφού αυτή την περίοδο το ποδόσφαιρο περνάει σε δεύτερη μοίρα. Από εκεί και πέρα, πρέπει να ακούμε τις εντολές των ειδικών και να μένουμε σπίτι.
70893834_2372186812847979_791677981503258624_n.jpg
-Μπορεί ο ΑΟ Υπάτου την επόμενη χρονιά να κερδίσει την άνοδο στην ανωτερη κατηγορία;
Η ομάδα του ΑΟ Υπάτου μπορεί τη νέα χρονιά να κάνει το βήμα παραπάνω με σωστές κινήσεις γιατί έχει όλες τις βλέψεις για παραπάνω πράγματα. Δουλεύει επαγγελματικά 100% και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από ομάδες ανώτερων κατηγοριών. 
-Πόσο κοντά είναι η διοίκηση στην προσπάθεια που κάνατε;
Η διοίκηση είναι πάντα κοντά μας σε όλη την προσπάθεια που κάνουμε από την αρχή μέχρι το τέλος. Θα ζήλευαν και άλλες ομάδες τέτοιες διοικήσεις.
-Την περίοδο της διακοπής, ακολουθείτε ειδικό πρόγραμμα;
Έχουμε ατομικό πρόγραμμα ο κάθε παίκτης ξεχωριστά και δουλεύουμε καθημερινά. 

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply