ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» » ΦΕΟ BADMINTON ΘΗΒΑΣ ... 6 Μεταλλια στο Πανελληνιο Πρωταθλημα Λαυριο

Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, άτομα στέκονται και γήπεδο μπάσκετ
Με 6 μετάλλια επέστρεψε η ομάδα του Φ.Ε.Ο.Θήβας από το Πανελλήνιο πρωτάθλημα αντιπτέρισης (badminton) U-19και U-15 που διεξήχθη στο Λαύριο 22 και 23 /02/2020
Διπλός ασημένιος Πανελληνιονίκης στην κατηγορία κάτω των 19 ετών ο Τσιώλης Γιώργος στο απλό και στο διπλό με συμπαίκτη τον Γκιόκα Γεώργιο αθλητή μικρότερης κατηγορίας .
Στην κατηγορία κάτω των 15 ετών ο Ζαχόπουλος Δημήτριος χάλκινος στο απλό και ασημένιος στο διπλό μικτό με συμπαίκτρια την Μαυρίδη Ελένη .
Οι τρεις τελικοί που συμμετείχαν οι αθλητές και η αθλήτρια του ΦΕΟΘ κρίθηκαν στις λεπτομέρειες στο 3ο game στα διπλά ενώ στο απλό των εφήβων η αποχή από τις προπονήσεις λόγω προετοιμασίας Πανελληνίων εξετάσεων οδήγησε τον πρωταθλητή Ελλάδας για πολλά έτη Γιώργο Τσιώλη στην δεύτερη θέση . Πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές μας που ανέβηκαν στο βάθρο του Πανελληνίου πρωταθλήματος αλλά και στα αδέρφια Παπαχρήστου Δέσποινα και Χρήστο , στην ζωή Γκιόκα , στον Τσώλη Παναγιώτη και στον Τσώτση Δημήτριο που δεν κατάφεραν να μπούν στην τετράδα .
Συγχαρητήρια και στους προπονητές Άρη Μπουλίο και Ζαχόπουλο Μπάμπη
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply