ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» »Unlabelled » ΒREVET ΘΗΒΑΣ Σαββατο 18 Μαιου Εκκινηση στις 9.00 π.μ '' TWEETY ''

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο
Σας προσκαλούμε για 8η χρονιά στον ποδηλατικό αγώνα αντοχής (BREVET) της πόλης μας, το Σάββατο 18/5/2019 και ώρα εκκίνησης 9:00 το πρωί, από το κατάστημα TWEETY, στην Οπλαρχηγού Βόγκλη 11 στην Θήβα και ώρα λήξης 22:20 στο σημείο εκκίνησης.
Η Διαδρομή των 200 χλμ :Είναι η παλιά Κλασική διαδρομή των πρώτων διοργανώσεων, με μια διαφορά σε αυτή την διοργάνωση, η διαδρομή πραγματοποιείται με αντίθετη φορά.
Δηλαδή : Αρχικά πηγαίνει προς Λιβαδειά από την παλιά Εθνική οδό, λίγο μετά την Αλίαρτο, ανεβαίνει τον Ελικώνα, εκεί σας περιμένουν ανηφορικές δοκιμασίες(Αγίας Άννας). Από εδώ μπορείτε να δείτε από ψηλά τον Κορινθιακό κόλπο, καθώς και πολλά χωριά της Δυτικής Βοιωτίας. Κατηφορίζει τον Ελικώνα, περνάει από τα χωριά, Θίσβη, Ξηρονομή, Ελλοπία, Πλαταιές, φτάνει Ερυθρές και πηγαίνει προς Θήβα. Πριν την Θήβα κατευθύνεται δεξιά, με σκοπό,να περάσει όμορφα Χωριά και να ανέβει την Ριτσώνα.... Εδώ βλέπουμε από ψηλά την Χαλκίδα!!!
Επιστρέφουμε, αφού θαυμάσουμε την Παραλίμνη της Υλίκης, στην Θήβα.
Συνολική απόσταση διαδρομής είναι 200 χιλιόμετρα και 2268 υψομετρικά. Περισσότερες πληροφορίες για την διαδρομή στον Χάρτη του OpenRunner. Link:
https://bit.ly/2XnMDM2

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply