ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» »Unlabelled » Αμβρυσσεας Διστομου ... Ειμαστε Πανετοιμοι το Διστομο Δικαιουται Ενα Κυπελλο

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Αύριο Τετάρτη η ομάδα μας παίζει ενα τελικό που θέλουμε όλοι να κερδίσουμε για 1000 λόγους !!!
-Είμαστε πανέτοιμοι και ζητάμε τον κόσμο να μας βοηθήσει να πετύχουμε αυτό το στόχο γιατί θα είναι ο τρίτος τελικός τα τελευταία 4 χρόνια και μια ομάδα ενεργή απο το 1928 δικαιούται να κατακτήσει το Κύπελο για πρώτη φορά στην ιστορία της !
- Ομάδες οπως ο Αμβρυσσέας δεν στέκονται στο αποτέλεσμα μιάς χρονιάς και γράφουν τις σελίδες με τρόπαια αγωνιζόμενοι με αξιοπρέπεια χωρίς συμμαχίες - εύνοιες και παρασκήνιο ..

- Μπορεί να πέσουμε για ένα βαθμό στο τοπικό πρωτάθλημα αλλά η ομάδα δεν χάνεται δυστυχώς .. για κάποιους ...και θα συνεχίσει δυναμικά και του χρόνου ανεξαρτήτου κατηγορίας
- Βιάζονται πολύ , ορισμένοι αν πιστεύουν το αντίθετο ... τα τελευταία 8-9 χρόνια ο Αμβρυσσέας είναι το σημείο αναφοράς στη Βοιωτία και οχι μόνο , και αυτό θα συνεχιστεί με νέο γήπεδο στολίδι με γνώση - εμπειρίες και με το κόσμο συσπειρωμένο οσο ποτέ!!!
ΥΣ :
Επειδή πολλά ακούγονται και γράφονται όσον αφορά την αναδιάρθρωση πρέπει να ξεκαθαριστεί κάτι ..
- Ξέραμε απο την προκυρηξη 2018-19 το πόσες ομάδες θα υποβιβαστούν - αυτό αναδημοσιεύουν ολα τα site σήμερα και δεν είναι μια εξέλιξη απο την απόφαση του υπουργού για αναδιάρθρωση στις παραπάνω κατηγορίες που θεωρούνται επαγγελματικές !
- Πριν επικυρωθούν επίσημα απο την ΕΠΟ οι βαθμολογίες των ομίλων της Γ’ Εθνικής όλα είναι ανοιχτά καθώς επεξεργάζονται σενάρια αύξησης των ομάδων απο 106 σε 110 η και σε 114 για να μην υπάρχουν όμιλοι με 12 ,13,14,και 15 ομάδες και για να υπάρχει μια ισορροπία σε βάθος χρόνου στα γεωγραφικά κριτήρια αφου οι όμιλοι θα απαρτίζονται απο όμορους νομούς !!! Παράδειγμα στη δίκη μας περίπτωση μπορεί να είναι η Βοιωτία η Φθιώτιδα, η Φωκίδα , η Εύβοια ισως Αττική και Ευρυτανία , με άμεσο όφελος , αφού - δεν υπάρχει σκέψη για επιχορήγηση των σωματείων- την μείωση των εξόδων αισθητά , απο μεταφορικά - διανυκτερεύσεις - διαιτησίες κλπ
- Ας περιμένουμε την λοιπόν την επικύρωση των βαθμολογιών απο την ΕΠΟ λογικά πριν το Πάσχα αφού ακολουθούν τα μπαράζ των δεύτερων αμέσως μετά !

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply