ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» »Unlabelled » Σεναριο Ανοδου Δυο Ομαδων σε Καθε Ομιλο Γ' Εθνικης

Βρισκόμαστε μπροστά σε ένα σενάριο που μπορεί να αλλάξει ολοκληρωτικά τον ποδοσφαιρικό χάρτη της Ελλάδος, καθώς από την επόμενη αγωνιστική χρονιά, υπάρχει το ενδεχόμενο, να παίρνουν το εισιτήριο ανόδου από κάθε όμιλο της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, δύο ομάδες! 
Τα νέα είναι όπως καταλαβαίνετε είναι κάτι παραπάνω από ευχάριστα..
Όπως διαβάζουμε λοιπόν στο fws.gr, σε οριστική συμφωνία με την ΕΠΟ ήλθε ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης για αναδιάρθρωση των κατηγοριών.
Ακόμη και στο ενδεχόμενο που δεν υπάρχει πρόβλεψη στις προκηρύξεις της Super League και Football League, η Ομοσπονδία θα αποφασίσει την δημιουργία της Super League 2, την οποία θα συγκροτούν οι 9 ομάδες που θα είναι στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος της Football League και οι 3 ομάδες που θα υποβιβαστούν από τη Super League.
Δηλαδή, η περίοδος 2019-2020 θα έχει δύο επαγγελματικά πρωταθλήματα: της Super League 1 με 14 ομάδες, και της Super League 2 με 12 ομάδες.
Στη Football League θα παραμείνουν οι υπόλοιπες 6 ομάδες, που με την προσθήκη 2 ομάδων από κάθε Όμιλο της Γ΄ Εθνικής, και τη συμμετοχή αριθμού ομάδων από τη Super League με την επωνυμία των ΠΑΕ, π.χ. ΠΑΕ ΠΑΟΚ Β, όπως γίνεται σε άλλα ευρωπαϊκά κράτη, θα δημιουργηθεί ένα μεταβατικό στάδιο 16-18 ομάδων, για την άνοδό τους στους ομίλους επαγγελματικής κατηγορίας, αρχικά στη Super League 2, και αργότερα στη Super League 1.
Πηγη ... Arthografos.gr


«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply