ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» »Unlabelled » Στα Ημιτελικα η Εθνικη ομαδα Νεων και Παλι Σκορερ ο Βοιωτος Δημητρης Εμμανουηλιδης

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επικράτησε το βράδυ της Τρίτης της Γαλλίας με 3-1 και στα ημιτελικά θα τεθεί αντιμέτωποι με μια εκ των Ισπανία, Ιταλία ή Μαρόκου επίσης προκρίθηκαν στην ημιτελική φάση.
Η Εθνική Ελλάδος που είχε κερδίσει και στην πρεμιέρα την Τουρκία δεν ξεκίνησε καλά το παιχνίδι αλλά έλεγχε τον ρυθμό. Στο δεύτερο μέρος οι Έλληνες διεθνείς όμως ανέβασαν την απόδοση τους.
Ο Βοιωτος Δημητρης Εμμανουηλίδης που είχε σκοράρει και κόντρα στους Τούρκους έκανε το 1-0 με όμορφο τελείωμα από το ύψος της περιοχής. Οι Γάλλοι όμως ισοφάρισαν με τον Μαμαντού.
Λίγο πριν το τέλος όμως η Ελλάδα έκανε το 2-1 με τον Γκαργκαλατζίδη μετά από όμορφη πάσα του Σκεντεράι ενώ το 3-1 διαμορφώθηκε από τον Βοΐλη μετά από πάσα του Εμμανουηλίδη. Οι Γάλλοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες, καθώς στο 95’ αποβλήθηκε ο Τραμονί για σκληρό φάουλ πάνω στον Σκεντεράι.
Ελλάδα: Νικοπολίδης, Λύρατζης, Γαλούπης, Μιχαηλίδης, Διαμάντης, Τσερκώνης, Μελιόπουλος, Σαρδέλης (Σκεντεράι), Εμμανουηλίδης, Γκαρκαλατζίδης (Μαχαίρας), Ιωαννίδης (Βοίλης).
Πηγη .. Football Akadhmies

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply