ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» »Unlabelled » την Αντικατασταση του Ελαστικου Ταπητα Αναμενουν οι Αθλητες Στιβου στη Θηβα

Το 2016 ξεκίνησαν οι βελτιωτικές εργασίες στο δημοτικό στάδιο των Θηβών.
Πέρσι το Φερβουάριο, ο υφυπουργός αθλητισμού υπέγραψε την προγραμματική σύμβαση για την αντικατάσταση του ελαστικού τάπητα και σήμερα, σχεδόν Απρίλιος του 2018
το στάδιο είναι σε άθλια κατάσταση.

Στην προγραμματική σύμβαση την οποία υπέγραψε ο Γιώργος Βασιλειάδης, ήταν παρών
ο δήμαρχος Θηβαίων Σπύρος Νικολάου αλλά και ο βουλευτής Βοιωτίας, Νίκος Θηβαίος. Βγήκαν οι αναμνηστικές φωτογραφίες και αυτές παραμένουν μέχρι σήμερα η μοναδική… ευχάριστη ανάμνηση της υπόθεσης.
Ο εργολάβος που ανέλαβε το έργο της αντικατάστασης μέρος του ελαστικού τάπητα

(με διαγωνισμό, αντί του ποσού των 30.000 ευρώ συν ΦΠΑ), ξήλωσε τον παλιό και μέχρι στιγμής δεν έχει καμία άλλη εργασία. Όπως δείχνουν τα πράγματα, το έργο δεν πρόκειται να ολοκληρωθεί πριν από το καλοκαίρι και για φέτος θεωρείται απίθανο να γίνει οποιοσδήποτε αγώνας (πλην μότο κρος) στο στάδιο της Θήβας.

Όλα αυτά και ενώ ο δήμαρχος, ένα χρόνο πριν είχε δηλώσει:
«Ευχαριστούμε θερμά τον υφυπουργό πολιτισμού και αθλητισμού που αναγνώρισε
μετά από σχετικό αίτημά μας, την επιτακτική ανάγκη για παρέμβαση σε μία πολύ σημαντική αθλητική εγκατάσταση για την πόλη της Θήβας, η οποία φιλοξενεί σπουδαίες διοργανώσεις στίβου πανελλήνιας εμβέλειας, όπως το Grand Prix.
Ως δημοτική αρχή στηρίζουμε και προωθούμε τον αθλητισμό, αρχής γενομένης από τις υποδομές του, στο πλαίσιο ενός στρατηγικού σχεδιασμού για την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της περιοχής μας. Ευχαριστώ, επίσης, την τεχνική υπηρεσία του δήμου μας για τις άμεσες ενέργειες προκειμένου να συνταχθεί η τεχνική περιγραφή του έργου και να υποβληθεί η πρότασή μας στο υπουργείο για χρηματοδότηση».
Η χρηματοδότηση εγκρίθηκε και μάλιστα σε δύσκολες εποχές, αλλά το έργο καθυστερεί και προς το παρόν δεν υπάρχει χρονοδιάργραμμα ολοκλήρωσης του.


πηγή ... SportsFeed

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply