ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» »Unlabelled » Στην Κατω Αχαγια ο ΑΟ Θηβα την Κυριακη 19 Μαρτιου για τον Αγωνα με την Αχαικη


Αποτέλεσμα εικόνας για αο θηβα
Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΧΑΙΚΗ

Πρωταθλημα Γ' Εθνικης 3ος Ομιλος
Κυριακη 19 Μαρτιου
Γηπεδο Αχαικης  15.00 μ.μ

                                                         ΑΧΑΙΚΗ - ΑΟ ΘΗΒΑ
Αποτέλεσμα εικόνας για αο θηβα                      ANAKOINΩΣΗ ΑΟ ΘΗΒΑ
Δυστυχώς στα τελευταία παιχνίδια η απόδοση της αγαπημένης μας ομάδας δεν είναι αυτή που θέλουμε όλοι όπως και τα αποτελέσματα των αγώνων και μας έχουν φέρει σε μια δύσκολη θέση. Ο φίλαθλος κόσμος που πληρώνει από το υστέρημα του το εισιτήριο για να δει τον ΑΟ ΘΗΒΑ έχει δίκιο που φωνάζει  και στεναχωριέται, άλλα εν θερμώ αποφάσεις δεν θα παρθούν ποτέ διότι μας οδηγούν σε λάθος μονοπάτια τα οποία μόνο κακό θα κάνουν πάρα καλό.

Στα δύσκολα θα πρέπει να είμαστε ενωμένοι και όχι διχασμένοι και όλοι μαζί  φίλαθλοι Δ.Σ. προπονητές και ποδοσφαιριστές θα πρέπει να είμαστε ενωμένοι για να ανατραπεί αυτό το κλίμα απογοητεύσεως που επικρατεί σε όλους μας. Ότι πετύχαμε τα τελευταία χρόνια τα πετύχαμε ενωμένοι και όλοι δουλέψαμε για το καλό του συλλόγου περνώντας όλους τους σκοπέλους που παρουσιάστηκαν μπροστά μας. Κανένας δεν θέλει να χάνει και πόσο μάλιστα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μαζί με του προπονητές που σίγουρα θα βγάλουν τον ποδοσφαιρικό εγωισμό τους και θα γυρίσουν το κλίμα.

Για να γυρίσουμε το κλίμα θα πρέπει όμως να μείνουμε ενωμένοι και όχι διασπασμένοι γιατί στα δύσκολα θα ατσαλώσουμε αν παραμείνουμε μία γροθιά ενώ διασπασμένοι θα είμαστε ευάλωτοι απέναντι στους κακόβουλους και χαιρέκακους. Πάμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να δείξουμε πίστη στην ομάδα διότι τα καλά αποτελέσματα αυτοί τα έφεραν με την βοήθεια όλων μας και τώρα στα δύσκολα πρέπει να είμαστε στο πλευρο της ομάδας και θα τα καταφέρουμε, όπως τα καταφέραμε στο πρόσφατο παρελθόν, όπως όλοι θέλουμε.

ΦΙΛΑΘΛΟΙ-ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ-ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ!

Ο Πρόεδρος

Θανάσης Βυλλιώτης


 Η διοίκηση του Αιολικού θα ήθελε να ευχαριστήσει την αντίστοιχη της Θήβας για την άριστη φιλοξενία και τις διευκολύνσεις που παρείχαν στην αποστολή της ομάδας μας στο παιχνίδι της Κυριακής και εύχεται καλή συνέχεια στην ομάδα τους.«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply