ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» »Unlabelled » ΤΡΙΠΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ Σ.Δ.Υ.Μ ΘΗΒΑΣ ΣΤΟΝ "ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΑΘΑΝΑΤΩΝ"!!!.....

Αποτέλεσμα εικόνας για σδυμ θηβας
Την Κυριακή 25/10/2015 στις 13:00μμ έπεσε η αυλαία του 1ου "Δρόμου των Αθανάτων" ενός αγώνα υπεραπόστασης 142χλμ που διατρέχει τις πόλεις Τρίπολη-Σπάρτη-Μυστρά και Καλαμάτα σε μια προσπάθεια ανακάλυψης των Αθάνατων Ελλήνων ηρώων που αυτές τιμούν.
Ο 1ος "Δρόμος των Αθανάτων" διεξήχθη με ιδιαίτερη επιτυχία καθώς 89 έλληνες και ξένοι δρομείς έσπευσαν να συμμετάσχουν σ' αυτή την υπερμαραθώνια διοργάνωση,ενώ 73 κατάφεραν τελικά να τερματίσουν στο άγαλμα του Παπαφλέσσα στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας. Ανάμεσά τους και 3 δρομείς του Σ.Δ.Υ.Μ Θήβας,οι οποίοι τερμάτισαν επιτυχώς με τους ακόλουθους χρόνους:
Λυμπερίου Κων/νος : 17.16.08
Χρήστου Δημήτριος : 17.59.59
Καραμπετιάν Μάριος 20.38.16
Την πρώτη αυτή διοργάνωση του νεοσύστατου αυτού αγώνα έσπευσε να τιμήσει με τη συμμετοχή και την παρουσία του και ο τέως πρόεδρος του Σ.Δ.Υ.Μ Θήβας Νάκος Στέλιος,ο οποίος διένυσε 45 χλμ εκφράζοντας ενεργά τη στήριξή του στη διοργάνωση και την άσβεστη αγάπη του στον αθλητισμό και τους αγώνες δρόμου.
Ο Σ.Δ.Υ.Μ Θήβας συγχαίρει όλους τους δρομείς για την υπερπροσπάθειά τους και εύχεται να συνεχίζουν να τιμούν τους δρομικούς αγώνες με το πάθος και την αγωνιστικότητα τους.
Το Δ.Σ του Σ.Δ.Υ.Μ Θήβας.................

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply