ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» »Unlabelled » Βγηκαν τα Μεγαλα Μαχαιρια με το Καλημερα στη Βοιωτια Καταγγελια ΑΟ Θηβα Απαντηση του Αμβρυσσεα Διστομου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΟ ΘΗΒΑ
«Tο Δ.Σ.  του ΑΟ ΘΗΒΑ θέλει να ευχαριστήσει για την φιλοξενία το Δ.Σ. του ΑΜΒΡΥΣΣΕΑ ΔΙΣΤΟΜΟΥ  για το σημερινό παιχνίδι κυπέλλου Βοιωτίας που έγινε μεταξύ μας. Η φιλοξενία είχε απ όλα τα καλά όπως επίθεση στα αποδυτήρια της ομάδας μας από οπαδούς του Διστόμου με σκοπό τον προπηλακισμό των ποδοσφαιριστών μας. Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον ΚΥΡΙΟ Φιλλίπου που έπιασε από τον λαιμό τον αδελφό του πρόεδρου του ΑΟ ΘΗΒΑ Παναγιώτη Βυλλιώτη. Τέλος ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον πρόεδρο του ΑΜΒΡΥΣΣΕΑ για την είσοδο του στα αποδυτήρια της ομάδας μας για να την συγχαρεί με αγοραίες εκφράσεις όπως αρπάξατε την πρώτη που……α και την επίθεση που έκανε στον Γενικό Αρχηγό του ΑΟ ΘΗΒΑ κύριο Καραμανο Αθανάσιο με εκφράσεις του τύπου είσαι με τον ένα πόδι στον τάφο και άντε και γαμ….σου τελειωμένε και σήμερα σας γαμ….σα.
Το Δ.Σ. του ΑΟ ΘΗΒΑ
 ANAKOIΝΩΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ
«Όταν δεν εχεις μάθει να χάνεις πάνω απο ενα χρόνο στο πρωτάθλημα και το κύπελλο στη ΒΟΙΩΤΙΑ δικαίως η αδίκως αναζητάς φταίχτες και παρουσιάζεις ως » εχθρούς » αυτούς που σε απέκλεισαν μεσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου .Όσο για την φιλοξενία μεσα και εξω απο το γήπεδο δυο φωτογραφίες «δύο χιλιάδες λέξεις» για το πως φρόντισε η εκάστοτε διοίκηση το κανονισμό τέλεσης των αγώνων φέτος και πέρσι !Καλή πορεία στο πρωτάθλημα και αναζητήστε αλλού τα αιτία της ήττας σας . Το γήπεδο ήταν εκκλησία όπως πάντα στο Δίστομο» .
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ !!!!  ΑΠΟ ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ
ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΟ ΘΗΒΑ

ο υπέυθυνος τύπου της Θήβας Γιώργος Θανάσου υπέβαλλε την παραίτησή του 
Αποτέλεσμα εικόνας για ΘΑΝΑΣΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ«Μετά από όλα αυτά και επειδή με δική μου ευθύνη δεν αποθανατίστηκαν οι σκηνές φιλοξενίας από την αντίπαλο ομάδα η παραίτηση μου από το γραφείο τύπου του ΑΟ ΘΗΒΑ είναι στην διάθεση του Δ.Σ. του ΑΟ ΘΗΒΑ. Εύχομαι ολόψυχα στο πρόεδρο του ΑΟ ΘΗΒΑ Θανάση Βυλλιώτη να φέρει την ομάδα στην Γ Εθνική και είμαι σίγουρος ότι θα το κάνει καλή συνέχεια σε όλους και ευχαριστώ όλους όσους συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια. Στο τέλος όλοι μαζί θα πανηγυρίσουμε την άνοδο».
Με Τιμή
Θανάσου Γεώργιος.  

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply